Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2021. Március 07. 13:05, vasárnap | Belföld
Forrás: mti/fotók: police.hu

Kettősgyilkosság történt Fejérben

Kettősgyilkosság történt Fejérben

Megöltek két idős embert Kislángon, a rendőrök a bejelentést követő egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője vasárnap az MTI-vel.

Szemerei Péter elmondta: vasárnap reggel 6 óra 45 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy egy férfi hiába kereste ismerősét Kislángon, ezért otthonához ment, ahol a földön vérnyomokat talált.

A rendőrök a helyszínen egy nő és egy férfi, egy idős házaspár holttestét találták meg, halálukat idegenkezűség okozta - tette hozzá.

Az adatgyűjtés után a nyomozók egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt, egy 26 éves férfit, aki ellen emberölés gyanúja miatt indult eljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.