Városlista
2021. május 16, vasárnap - Botond, Mózes

Hírek

2021. Május 03. 10:11, hétfő | Helyi
Forrás: TEOL

Kevés az új fertőzött a megyében

Kevés az új fertőzött a megyében

Hétfő reggelre is frissültek a hivatalos adatok, a kormányzati portálon közölt információ alapján szerint tovább csökkent az új koronavírus-fertőzöttek száma Tolnában.

Tovább csökkent az új fertőzöttek száma a hét első napjára. Míg legutóbb, május elsején arról számoltak be, hogy harmincnéggyel nőt az új fertőzöttek száma, addig hétfőre huszonhat új fertőzöttet regisztráltak. A koronavirus.gov.hu kormányzati portál adatai alapján ezzel 7241-ről 17267-re módosult a számuk a járvány kezdete óta Tolna megyében. Ezzel sorozatban tizenharmadik napja maradt száz alatt az újonnan felderített napi esetszám.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 14. 16:17, péntek | Helyi

A vasúti átjárós balesetek legfőbb oka a figyelmetlenség

Tragédiával végződő baleset legutóbb 2017 februárjában történt Tolna megyében.

2021. Május 14. 16:16, péntek | Helyi

Égető problémát orvosolnak a munkásszálló építésével Tamásiban

Munkásszálló épül Tamásiban. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával égető munkaerőpiaci problémát orvosolnak a városban.

2021. Május 10. 16:48, hétfő | Helyi

Kormányablak busz érkezik Nagykónyiba

A Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálat vagy „kormányablakbusz” egy ügyintézésre felszerelt kisbusz, amely előre meghatározott időpontokban elérhető olyan településeken, ahol nem működik állandó jelleggel kormányablak.

2021. Május 10. 16:45, hétfő | Helyi

Még mindig gyakoriak a viráglopások

A köztéri viráglopások nem csak Tamásiban fordulnak elő, ez országos jelenség. Az elmondható, hogy itt a különleges, újfajta virágok mindig „kelendőek”.