Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Február 23. 07:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Kevesebbet kapnak a Heti hetes sztárjai

Kevesebbet kapnak a Heti hetes sztárjai

Márciustól újra lesz Heti hetes, de a műsorvezetők kevesebb gázsit kapnak, mint korábban. A következő szezonban még nagyobb lesz a csökkentés.

Sokan már temették műsort, márciustól mégis újraindul az RTL Klub népszerű műsora, a Heti hetes. Ónodi György, a műsor producere szerint a költségcsökkentést viszont ők sem kerülhették el, aminek tavaly egy kollegina és a vágási idő látta kárát. A folytatáshoz viszont ez is kevés volt, így muszáj volt a műsorvezetők bérén is csökkenteni.

A fellépők gázsija idén tíz százalékkal a tavalyihoz képest, de a következőben még legalább 25 százalékot vonnak majd le. Gálvölgyi János, Bajor Imre, Jáksó László, Farkasházy Tivadar, Hernádi Judit, Hajdú Steve és Hajós András elfogadták a feltételeket, legtöbbjüket nem érte váratlanul a döntés. A Heti hetesben egyébként nincsenek kiemelt fizetések, mindenki ugyanannyit vihet haza.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.