Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2018. Szeptember 02. 17:57, vasárnap | Helyi
Forrás: fotó: teol.hu

Kitüntették Gulyásné dr. Könye Katalint és Hirt Ferencet

Kitüntették Gulyásné dr. Könye Katalint és Hirt Ferencet

Ünnepi ülést tartott szombaton a Tolna Megyei Közgyűlés, a hagyományoknak megfelelően a megyei elismeréseket is átadták.

Ünnepi ülést tartott szombaton a Tolna Megyei Közgyűlés Kakasdon, megemlékezve arról, hogy 319 éve, szeptember elsején I. Lipót császár pecséthasználati jogot adományozott a megyének, újjáépítve a magyar közigazgatást a török hódoltság után.

A hagyományoknak megfelelően a megyei elismeréseket is átadták, a kitüntetettek pár perces kisfilmben mutatkoztak be. Tamási kitüntetettjei is voltak a megyenapnak: Tolna megye közszolgálatáért díjat kapott Gulyásné dr. Könye Katalin, tamási jegyzője, akinek a tamási önkormányzati hivatal példás irányítása, kimagasló vezetői munkája és szakmai elkötelezettsége, a településfejlesztés, a civil szféra és a sportélet területén tanúsított támogató munkáját ismerték el. Tolna Megyééért díjat kapott Hirt Ferenc országgyűlési képviselő, az évtizeden túlmutató honatyai érdekképviselete, szűkebb hazájának, Tolna megyének gyarapítása, a területfejlesztés és a vidéken élő emberek boldogulásáért végzett áldozatos munkája, a hátrányos helyzetű térségek felemelkedésének elősegítése elismeréséül.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.