Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. November 13. 15:23, vasárnap | Belföld
Forrás: Stop.hu

Kína megcsinálta: repülés közben is WiFi-zhetünk

Kína megcsinálta: repülés közben is WiFi-zhetünk

A fedélzeti WiFi szolgáltatás korlátozott bevezetése mellett döntött a kínai Air China légitársaság, amely november 15-én indítja szolgáltatását egy belföldi járaton.

Jelentették be pénteken Szecsuan tartomány székhelyén, Csengtuban.

Az Air China megkapta a polgári repülési hivatal (CAAC) engedélyét, s így elsőként a Peking-Csengtu járat Boeing 737-800-as gépén teszi lehetővé a vezeték nélküli internet-szolgáltatás használatát - közölte a cég délnyugat-kínai kirendeltségének szóvivője.

A WiFi-re csatlakozás a gépen ingyenes lesz, de a levegőben korlátozzák a böngészést, így egyelőre csak bizonyos szórakoztató, turisztikai oldalak lesznek látogathatók, illetve lehetővé teszik az online vásárlást, a szobafoglalást és az autóbérlést.

Az utasok használhatják laptopjukat vagy táblagépüket, de az utazás ideje alatt telefonjaikat - biztonsági okokból - továbbra is kikapcsolva kell tartaniuk.

Az Air China más gépein, illetve járatain is bevezetni készül az új szolgáltatást.

Címkék: Air China, WiFi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.