Városlista
2022. január 21, péntek - Ágnes

Hírek

2011. Október 04. 14:49, kedd | Bulvár
Forrás: STOP

Kirobbanhat az ellentét Havas Henrik és Jáksó László között

Kirobbanhat az ellentét Havas Henrik és Jáksó László között

Havas Henrik ötödik alkalommal tért vissza a Heti Hetes műsorába. Az első felvétel leforgatása után nem rejtette véka alá véleményét, miszerint nem tudja elviselni a műsor moderátorát, Jáksó Lászlót.

- Nem hinném, hogy össze kéne ugranom Henrikkel emiatt. Ha valaki egészében nézi a teljes megnyilvánulását, kiderül, hogy ez az ő szájából tulajdonképpen kedvességként született meg. Nagyon furcsa szakma a miénk, mondhatnám azt is, hogy mi, tévések két énnel rendelkezünk. Az egyik, amelyiket a nyilvánosság előtt használunk a szórakoztatásra, míg a másik a családnak és a barátoknak van fenntartva. A két én között legtöbbször vajmi kevés átfedés található. A mi nyilvános csipkelődésünk egyfajta játéknak is tekinthető. Ráadásul ez a játék mindkét fél részére szórakozást nyújt - mondta az Új Ásznak Jáksó László, akinek egyezik a véleménye Havaséval.

- Én is azt gondolom Henrikről, amit ő rólam. A média felé fordított arca nekem sem feltétlenül szimpatikus. Ugyanakkor, ha a magánéletben találkozunk, nagyon jól elbeszélget egymással a privát Havas és a privát Jáksó - fűzte hozzá a Heti Hetes műsorvezetője.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 21. 15:54, péntek | Bulvár

Meghalt Meat Loaf, a Rocky Horror Picture Show sztárja

Meghalt Meat Loaf amerikai rockénekes, színész. A Rocky Horror Picture Show című zenés mozisiker egykori főszereplője csütörtökön éjjel halt meg 74 évesen. A halál okát egyelőre nem közölték.

2022. Január 20. 12:05, csütörtök | Bulvár

Férget neveztek el Jeff Daniels színészről

Jeff Daniels amerikai színészről neveztek el egy pókölő élősködőt amerikai tudósok - írta a The Guardian online kiadása.

2022. Január 20. 07:00, csütörtök | Bulvár

Baleset után meghalt Hannibál Lecter megformálója

Síbalesete után meghalt a 37 éves Gaspard Ulliel César-díjas francia színész.

2022. Január 19. 18:01, szerda | Bulvár

Daniel Radcliffe alakítja a zenés paródiáiról híres Weird Al Yankovicot

Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek egykori sztárja alakítja egy készülő életrajzi filmben a humoros szerzeményeiről, zenei paródiáiról híres Weird Al Yankovicot.