Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Szeptember 01. 18:01, csütörtök | Helyi
Forrás: TMÖ

Kitüntették Bencsicsné Tóth Krisztinát és Gergics Józsefnét

Kitüntették Bencsicsné Tóth Krisztinát és Gergics Józsefnét

A Tolna Megye Kiváló Köztisztviselője, illetve a Tolna Megye Kiváló Pedagógusa kitüntető címeket vehették át ma

A zsúfolásig telt Vármegyeházában olyan érzésük volt a vendégeknek, mintha valóban az egész megye együtt ünnepelt volna a Tolna Megyei Önkormányzat hagyományos, szeptember 1-jei Megyenapi Ünnepi Közgyűlésén. A közönség java része a települési önkormányzatok képviselőiből és megyei tisztségviselőkből állt, akiket Fehérvári Tamás, a megyei közgyűlés elnöke, majd Ács Rezső, Szekszárd polgármestere köszöntött. Az ünnepi eseményen átadták a megyei kitüntető díjakat azoknak, akik elkötelezetten szolgálják szűkebb hazájukat. Nevükben Horváth István országgyűlési képviselő mondott köszönő beszédet.

A Tamási térség hátrányos helyzetének csökkentése érdekében kifejtett két évtizedes közigazgatási munkája, rendkívüli munkabírással és szorgalommal a kistérségben megvalósított közfoglalkoztatási és startmunka programokban kifejtett tevékenysége, magas fokú szakértelemmel, céltudatos munkamódszerekkel végzett feladatellátása, elhivatott vezetői munkája elismeréséül a megyei önkormányzat TOLNA MEGYE KIVÁLÓ KÖZTISZTVISELŐJE megyei kitüntetést adományozott Bencsicsné Tóth Krisztinának, a Tamási Járási Hivatal foglalkoztatási osztályvezetőjének.

A pedagógus pályán eltöltött közel négy évtizedes kiemelkedő szakmai tevékenysége, példamutató emberi magatartása, oktatói - nevelői, a szabadidős tevékenységeket és a diákönkormányzatot is támogató munkája, az intézmény szakmai tevékenysége érdekében végzett pályázatírói, szervezői munkája, Tamási közéletében vállalt szerepe, lelkiismeretes vezetői munkássága elismeréséül a megyei önkormányzat TOLNA MEGYE KIVÁLÓ KÖZALKALMAZOTTJA megyei kitüntetést adományozott Gergics Józsefnének, a Tamási Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola pedagógusának.

Kitüntetésükhöz szívből gratulálunk!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.