Városlista
2019. június 20, csütörtök - Rafael

Hírek

2019. Január 11. 08:39, péntek | Helyi

Közösen akartak lopni egy tamási üzletből

Közösen akartak lopni egy tamási üzletből

A két férfi és a két nő bementek egy tamási áruházba, ahol különféle árucikkeket rejtettek a ruházatukba és a táskáikba. A rendőrség vádemelést javasol.

A Tamási Rendőrkapitányság eljárást folytatott lopás gyanúja miatt négy ozorai lakos ellen. Mind kiderült, a 19 és a 45 éves nő, valamint a 46 és a 22 éves férfi 2018. december 14-én este bementek egy tamási áruházba, ahol különféle árucikkeket rejtettek a ruházatukba és a táskáikba. Amikor a négy személy fizetés nélkül akart távozni a pénztártól, a biztonsági őrök tetten érték, és a rendőrök megérkezéséig visszatartották őket. A bűncselekménnyel az elkövetők mintegy 70 000 forint kárt okoztak az üzletnek. A rendőrök mind a négyüket gyanúsítottként hallgatták ki, az eljárás során szabadlábon védekezhetnek. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Tamási Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 20. 14:22, csütörtök | Helyi

A hobbi, amelyhez elhivatottság is kell

A Tamási Polgárőr Egyesület tagjai szakadó esőben, sárban, vagy épp a tűző napon is mennek, hogy felkutassák az eltűnt személyeket, ha arra van szükség.

2019. Június 20. 14:21, csütörtök | Helyi

Évadot zártak a Pántlikások

A Pántlika néptánc együttes május 25-én mutatta be évzáró műsorát a Tamási Művelődési Központban.

2019. Június 20. 14:17, csütörtök | Helyi

Idén 20 éves a Tudásbajnokság

A Bendegúz Akadémia egyedülálló országos levelezős tanulmányi versenye az elmúlt években az egyik legnagyobb és legrangosabb komplett tanulmányi versennyé vált.

2019. Június 18. 09:22, kedd | Helyi

Szombattól változott a vasúti és buszmenetrend egyaránt

A buszközlekedésben néhány járatot megszüntettek, de ez főleg a tanítási időszakban közlekedőket érinti.