Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Március 29. 10:29, hétfő | Helyi

Lehet szavazni a gyermekek videóira

Lehet szavazni a gyermekek videóira

Minden korcsoportban a közönség szavazatai alapján kerül ki egy-egy közönségdíjas, a szavazatokat március 30-án, kedden 14.00 óráig fogadják a művelődési központ által meghirdetett versenyen.

Március elején a Tamási Művelődési Központ meghirdette II. Online Mesemondó Versenyét alsó tagozatos gyermekek részére. A verseny a „400 éve született La Fontaine” címet kapta, melyre a számukra legkedvesebb La Fontaine mesékkel nevezhettek a gyermekek. A szervezők nagy örömmel fogadták a beküldött videókat. A felhívás idén még nagyobb népszerűségnek örvendett mint tavaly, hiszen háromszor annyi gyermek jelentkezett, mint az elmúlt évben. Az eddig megszokott – a művelődési központ konferenciatermében zajló – forma helyett, immáron második alkalommal online nézhetik meg a mesemondásokat. Ez a forma, a megtekintésen túl ismét lehetőséget ad arra is, hogy a meghirdetett korosztályokban 1-1 közönségdíj is kiosztásra kerüljön. A beérkezett videókat, a hozzájuk tartozó információkkal, korosztályonként albumba rendezték. Minden gyermek képe mellett megtalálhatják a mesemondásuk videójának linkjét, melyet YouTube csatornánkra töltöttek fel. Ha azokra rákattintanak, megtekinthetik egy-egy gyermek mesemondását.

Az Önöknek legjobban tetsző videóra, a hozzá tartozó képnél egy „like” nyomásával szavazhatnak. Természetesen, több videóra is leadhatják voksukat. Minden korcsoportban az Önök szavazatai alapján kerül ki egy-egy közönségdíjas. Szavazataikat március 30-án, kedden 14.00 óráig fogadjuk. Csak a Tamási Művelődési Központ Facebook oldalán leadott szavazatok (lájkok) érvényesek, a tovább osztott képeknél, videóknál, albumoknál szereplők nem. Eközben a 3 tagból álló zsűri (Szabó-Bakosné Rosta Margit – pedagógus, Berkesné Imre Erika – közművelődési szakember, Kuvik Kitti közművelődési szakember, pedagógus) közösen értékeli a meséket, dönt a helyezésekről, díjazásról.

A helyezettek névsorát április 1-jén, csütörtökön teszik közzé a művelődési központ Facebook oldalán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.