Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Június 17. 09:26, péntek | Helyi
Forrás: fotó: bp16.babamama.info

Maminbaba bemutató órára várják a kismamákat és kisbabákat

Maminbaba bemutató órára várják a kismamákat és kisbabákat

A Maminbaba, vagyis a hordozós latin fitness egy igazán szórakoztató, aktív, csinosító mozgásforma kisbabás anyukáknak, tüzes latin zenére.

Maminbaba bemutató órára várják Tamásiban a kismamákat és gyermeküket június 20-án a városi művelődési központban 10-től 11 óráig. A Maminbaba, vagyis a hordozós latin fitness egy igazán szórakoztató, aktív, csinosító mozgásforma kisbabás anyukáknak, tüzes latin zenére. A babák ezalatt saját vagy kölcsönzött hordozó eszközökben, anyukájukra kötve élvezik a latin ritmusokat, a még pocakban lévők pedig lágyan ringatóznak. Ringatóznak, mert csak olyan mozdulatokkal dolgoznak az oktatók, ami a babáknak és az anyukáknak is kellemes, és a zene is bababarát hangerővel szól. Így aztán a picik gyakran elalszanak, mialatt anyukájuk kikapcsolódik és észrevétlenül fogy. Mivel a táncos mozgásforma boldogsághormonokat szabadít fel, garantáltan javítja az anya közérzetét is, megelőzve a szülés utáni depressziót. A gyakorlatok úgy vannak kialakítva, hogy azt elöl- és háton hordozott babákkal is biztonsággal, és kiváló erősítő hatással el lehet végezni. A tamási helyszín bemutató óráját Pólya-Varga Judit tartja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.