Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. December 28. 14:06, hétfő | Helyi

Már lehet időpontot foglalni a januári pedagógustesztelésre

Már lehet időpontot foglalni a januári pedagógustesztelésre

Tamásiban a Szabadság utca 28-ban lesz lehetőség a tesztelésre.

Online foglalhatnak időpontot az óvodai és iskolai dolgozók a január 2-ára és 3-ára meghirdetett csoportos koronavírus tesztelésre – adta hírül a Tolna Megyei Kormányhivatal. Az önkéntes és ingyenes vizsgálatokat országszerte 99 mintavevő ponton végeztethetik el a pedagógusok és más intézményi dolgozók a tanítás megkezdése előtt. A kormány arra kéri az érintetteket, hogy vírus terjedésének csökkentése és a várakozás elkerülése érdekében foglaljanak időpontot. Január 2-án szombaton és 3-án vasárnap 7.00 és 19.00 óra között a köznevelésben dolgozók kereshetik fel a megadott mintavevő pontokat. A csoportos tesztelést ezúttal is a fővárosi és megyei kormányhivatalok szervezik. Országszerte összesen 99 helyszínen végzi a vizsgálatokat összesen 263 mintavevő csapat, amelyek a kormányhivatalok egészségügyi végzettségű munkatársaiból, orvos- és egészségtudományi képzésben tanuló egyetemi hallgatókból, valamint a tankerületi központok munkatársaiból állnak. Az időpontfoglalás menetéről, a mintavevő pontokról és a teszteléssel kapcsolatos további tudnivalókról az intézmények munkatársai az Oktatási Hivatal COVID-19 oldalán találnak információt. A teszteléshez szükséges egy adatlap kitöltése. Az előzetes időpontfoglalási lehetőséggel nem élő illetve az oktatási azonosítóval nem rendelkező foglalkoztatottak (hitoktatók, technikai dolgozók stb.) előzetes regisztráció nélkül, a megadott idősávokon belül keressék fel az általuk kiválasztott valamelyik tesztelési helyszínt, ahol le fogják őket tesztelni. Tamásiban a Szabadság utca 28-ban lesz lehetőség a tesztelésre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!