Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2020. Április 17. 08:20, péntek | Helyi

Már lehet szavazni a beérkezett rajzokra

Már lehet szavazni a beérkezett rajzokra

Az eddig megszokott – a Tamási Művelődési Központ folyosógalériáján zajló – kiállítási forma helyett, most online kiállítást hoztak létre.

Az idei év első rajzpályázatára – mely a „Színpompás tavasz” címet viseli – több mind 120 munka érkezett. A szervezők nagy örömmel fogadták a lelkesen elkészített, szebbnél szebb alkotásokat. - Az eddig megszokott – a művelődési központ folyosógalériáján zajló – kiállítási forma helyett, most online kiállítást hoztunk létre. Ez a forma megtekintésen, nézelődésen túl lehetőséget ad arra is, hogy a különböző korosztályokban 1-1 közönségdíj is kiosztásra kerülhessen - mondta Czink Judit, a művelődési központ igazgatója.

A beérkezett rajzokat név nélkül, korosztályonként albumba rendezték a Tamási Művelődési Központ facebook oldalán, és mindenki a legjobban tetszőre egy „like” nyomásával szavazhat. Természetesen több képre is le lehet adni a voksokat. Minden korcsoportban az online szavazatok alapján kerül ki egy-egy közönségdíjas. A szavazatokat április 19-én, vasárnap 22:00 óráig fogadják. Csak a Tamási Művelődési Központ facebook oldalán leadott szavazatok (lájkok) érvényesek, a tovább osztott képeknél, albumoknál szereplők nem.

Eközben a 3 tagból álló zsűri (Berkesné Imre Erika, Haás Mária, Kuvik Kitti) videokonferencia keretében értékeli a munkákat, dönt a helyezésekről, díjazásról. A helyezettek névsorát április 20-án, hétfőn teszik közzé a Tamási Művelődési Központ facebook oldalán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!