Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Február 18. 10:05, kedd | Helyi

Még lehet csatlakozni a kihíváshoz

Még lehet csatlakozni a kihíváshoz

Az Olvasás Öröméért címmel kihívást tett közzé a Könnyü László könyvtár az olvasni szeretőknek.

A lényege az, hogy egy hónap alatt egy, végül összesen tizenkét könyvet kell elolvasni a könyvtárosok iránymutatása mentén. - Minden hónap 15-én tesszük közzé közösségi oldalunkon azt a szempontot, amely szerint lehet olvasmányt választani. Természetesen a könyvtárosok is segítenek a könyvválasztásban, a könyvtárban egy külön polcon kiemelt könyvajánlóval – mondta Nagy Istvánné, a Tamási Művelődési Központ és Könnyü László Könyvtár intézményegység vezetője. - A kihívást vállalók mindegyike más-más könyvet fog párosítani és elolvasni egy-egy megadott szemponthoz, így eltérő, színes olvasmánylisták születnek majd. Az „örömmel olvasóknak” teremtünk majd olyan alkalmakat a könyvtárban, hogy összejöhessenek és megoszthassák, megbeszélhessék olvasmányélményeiket. A kihívás célja az olvasásra ösztönzés, a figyelem ráirányítása az irodalom értékeire és távlati célként egy könyvtári olvasókör létrehozása. A kihíváshoz csatlakozni kívánók jelezzék szándékukat a könyvtárosoknak!


A januári hónap szempontja: Egy könyv, amelynek címében személynév szerepel

A februári hónap szempontja: Egy könyv, amely tiltólistára került, vagy botrányt kavart

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!