Városlista
2021. október 22, péntek - Előd

Hírek

2011. Augusztus 24. 07:23, szerda | Belföld
Forrás: OrientPress

Meghosszabbítja a MÁV a hőség miatt a vízosztást és a pótjegyek díjmentességét

Meghosszabbítja a MÁV a hőség miatt a vízosztást és a pótjegyek díjmentességét

Meghosszabbítja a MÁV-START Zrt. a rendkívül meleg időjárásra való tekintettel augusztus 26-ig, péntekig a hőség kapcsán hozott intézkedéseinek érvénytartamát.

Ennek értelmében szerdán, csütörtökön és pénteken délelőtt 11 órától délután 17 óráig 220,- és 400,- Ft helyett díjmentesen szolgáltatja ki a vasúttársaság az InterCity vonatokra szóló pótjegyeket.

A döntés értelmében folytatódik péntekig a tizenegy nagyobb vasútállomáson, továbbá a közlekedő étkezőkocsikban az ásványvízosztás is. Az utasok a Keleti, a Nyugati, a Déli, a miskolci, a szegedi, a szombathelyi, a debreceni, a pécsi, a szolnoki, a nagykanizsai és a nyíregyházi állomáson a peronokon tudják átvenni az ásványvizet a rendelkezésre álló készlet erejéig. A MÁV-START Zrt. a hőség kapcsán hozott intézkedések érvénytartamának további meghosszabbításáról a várható időjárás-előrejelzések függvényében pénteken hoz döntést. A vasúttársaság az esetleges kellemetlenségek, késések miatt utasai megértését és türelmét kéri.

OrientPress Hírügynökség

Címkék: MÁV

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 21. 18:03, csütörtök | Belföld

Elítélték az élettársát és kétéves gyermekét meggyilkoló férfit

Életfogytig tartó fegyházbüntetéssel sújtotta a másodfokon eljáró Győri Ítélőtábla csütörtökön azt a férfit, aki 2018 őszén megölte élettársát és annak kétéves gyermekét

2021. Október 21. 15:01, csütörtök | Belföld

Európai TOP szökevényeket fogtak el a magyar fejvadászok

A szlovén rendőrség által keresett különösen veszélyes külföldieket fogtak el a magyar rendőrök Győrben.

2021. Október 21. 13:08, csütörtök | Belföld

Tűzgömb húzott el Magyarország felett

Tűzgömb húzott el Magyarország felett szerdán kora este - közölte a Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium a Facebook-oldalán.

2021. Október 21. 12:01, csütörtök | Belföld

Emelkednek a használtautó-árak Magyarországon

A szűkülő kínálat miatt nő a magánszemélyek és a kereskedések által kínált használt gépkocsik ára, bizonyos modellekért akár 15 százalékkal kell többet fizetni októberben, mint év elején