Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Február 01. 12:02, péntek | Belföld
Forrás: mti

Megjelent a felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítése

Megjelent a felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítése

Megjelent a Felsőoktatási felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítése, a felsőoktatási intézmények a december 20-án kiadott tájékoztatóban közölt adatok egy részét módosították, és új képzéseket is meghirdettek.

A szeptemberi képzésekre február 15-én éjfélig lehet jelentkezni.

Az Oktatási Hivatal MTI-hez eljuttatott pénteki közleménye szerint a jelentkezés véglegesítése előtt érdemes a felvételi tájékoztatót újra átnézni, figyelve a kiegészítéssel közzé tett információkra.

Kitértek arra is, hogy szintén február 15-én éjfélig kell befizetniük a jelentkezési helyenként 2 ezer forint kiegészítő díjat azoknak, akik a díjmentesen megjelölhető háromnál több helyet (legfeljebb hatot) jelölnek meg.

A jelentkezéseket február 20-ig kell hitelesíteni Ügyfélkapuval vagy az e-felvételi felületéről kinyomtatott, aláírt és az Oktatási Hivatal címére postán elküldött hitelesítő adatlappal.

A felvételi eljárással kapcsolatos további tudnivalók a www.felvi.hu honlapon olvashatók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő