Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Október 19. 14:01, kedd | Bulvár
Forrás: MTI/Fotó: instagram.com/official_mel_gibson

Mel Gibson is szerepel a John Wick-előzménysorozatban

Mel Gibson is szerepel a John Wick-előzménysorozatban

Az Oscar-díjas Mel Gibson is szerepel abban a háromrészes tévésorozatban, amely a John Wick-filmekben megismert Continentalról, a bérgyilkosok hoteljéről szól.

A Lionsgate Televízió által megrendelt háromrészes produkció a hetvenes évekbeli ifjú Winston Scott szemszögéből mutatja be a Continental történetét. Winston veszélyes utat jár be a New York-i alvilágban, hogy megszerezze az ikonikus szállodát, a világ legveszélyesebb bűnözőinek találkozóhelyét. A deadline.com cikke szerint arról egyelőre nincs hír, hogy ki alakítja Scottot, akit a filmekben Ian McShane játszott. Gibson egy Cormac nevű karakter szerepét kapta.

Az ausztrál színész-rendező 1976 és 1983 között a The Sullivans című ausztrál tévésorozatban mutatkozott be a közönségnek. A széria alatt forgatta George Millerrel a Mad Maxet, majd Peter Weir Gallipoli és A veszélyes élet éve című filmjeit. Hollywoodban a Halálos fegyver-sorozattal futott be, két Oscar-díját pedig A rettenthetetlen című filmért kapta rendezőkét és producerként 1996-ban.

A John Wick-trilógia eddig csaknem 600 millió dolláros (186 milliárd forintos) jegybevételt hozott világszerte. A negyedik epizódot éppen most forgatják Németországban, Franciaországban és Japánban Keanu Reeves főszereplésével.

McShane korábban elmondta, hogy nem szerepel a The Continentalban, legfeljebb a hangalámondásban vesz majd részt. Valószínűleg Reeves sem játszik benne, de az elképzelhető, hogy executive producerként dolgozik majd a minisorozaton.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára