Városlista
2020. február 24, hétfő - Mátyás

Hírek

2019. December 06. 13:30, péntek | PR

Mi teszi a dívát? Hasleszorító bugyin innen és túl

Mi teszi a dívát? Hasleszorító bugyin innen és túl

A hasleszorító bugyiról neked is Bridget Jones jut az eszedbe? Igen, lehet mami stílusút is választani, amiben ennek megfelelően is érezzük magunkat.

De minek, ha a szomszéd polcról levehetjük életünk legdögösebb díva bugyiját -ami egyébként egyben hasleszorítós is?

Nincs szükség márkás estélyikre és drága kiegészítőkre ahhoz, hogy dívaként öltözködjünk – ahogy sokan gondolnák. Dívaként élni sokkal inkább ízlésről, élénkségről, merészségről és találékonyságról szól. Ahogy mindig, a megoldás itt is a részletekben rejlik!

Mielőtt kiveséznénk a dívaság apróbb fortélyait, engedjük meg magunknak azt az 5 perces tapasztalatot, aminek során felveszünk egy mamis hasleszorítós, esetleg egy pamut bugyit, és hátrafekszünk és megfigyeljük, hogy érezzük magunkat. Majd végezzük el ugyanezt a műveletet egy szuperdögös hasleszorító verzióval, és szintén hátradőlünk. Mit érzel? Na, erről beszélünk!

Öltözz az ízlésed szerint!
Nem fogod tudni önmagad adni, ha kényelmetlenül érzed magad a ruháidban. Válassz olyan ruhát, amiben önmagad lehetsz. Ha szimplán leemeled a boltok polcáról a legújabb divatot, azzal semmit nem árulsz el a saját személyiségedről, ellenben egy leszel a tucatból, amiből egyébként is ezer van. Jobban jársz, ha a meglévő ruhatáradat egészíted ki esetleg egy-két új darabbal, s így emeled ki személyiségedet. Ezzel a módszerrel jó eséllyel fogsz harmóniát sugározni.

Ne szelídítsd meg a hajadat!
Ne feledd, nem szerénynek, hanem stílusosnak kell kinézned! Lehetőleg ne fésüld ki a hajtöveket, csak a szálak tetejét fésüld át, így az kócosabbnak hat és jobban tart. Válassz olyan frizurát, ami kiegészíti a megjelenésedet! H egyenes a hajad, tegyél bele hullámot! Ha rövid, a pixie vágást neked találták ki!

Szerezz egy nagy kendőt!
Viseld a kedvenc színű sáladat vagy kendődet lágyan a fejeden akár utazáshoz, akár a hajadba rendezve! A megjelenésed emlékezetes lesz.

Viselj bőr övet!
Mindenkinek szüksége van egy rendes bőr övre. Függetlenül attól, hogy azért hordod, hogy a helyén tartsa a szoknyádat vagy a nadrágodat, vagy csak merészen díszíti a ruhádat, egy bőr öv megjelenést kölcsönöz. Ha még nincs neked, szerezz be egyet a méretedben, és próbálgasd, mennyire egyezik az stílusoddal!

Legyen legalább egy tökéletesen passzoló farmered!
Semmi sem tekeri meg annyira a hangerőt, mint egy dögös farmer! Minden márkának megvannak a saját fazonjai, mintái, színei. Mindig próbáljuk fel vásárlás előtt, hogy lássuk, álmaink második bőrét választottuk-e ki. Az indigókék még mindig vezet az árnyalatok közt.

Végül a lényeg: a hozzáállás!
Ráadásul egyetlen forintodba sem kerül. Ha díva akarsz lenni, olyan vibrálóan és felszabadultan is kell érezned magad, mert ez megjelenik a fellépésedben és a viselkedésedben is. Ne játszd túl a szerepet és hidd el, nem marad szó nélkül a hatás!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 17. 11:50, hétfő | PR

Három szempont, amit érdemes figyelembe venned kutyaeledel vásárlásakor

Napjainkban hódít az egészségtudatosság. Egyre többen figyelünk oda az étkezésünkre, minden egyes vásárláskor végigbogarásszuk az élelmiszerek összetevőit, hogy elkerüljük azokat, amiket károsnak kiáltottak ki.

2020. Február 17. 11:47, hétfő | PR

Egy táska mind felett

Milyen jó lenne, ha lenne egy olyan táskánk, ami univerzális, azaz tökéletes kiegészítő egy elegáns színházi látogatásra is és persze a hétköznapokban egyaránt.

2020. Február 17. 11:43, hétfő | PR

A konyha megvilágításának praktikus és hangulatos kivitelezése

A konyhára érdemes nemcsak egyszerű munkaállomásként tekinteni, mert a család egy része bizony meglehetősen sok időt tölt ebben a helyiségben.

2020. Február 13. 11:59, csütörtök | PR

Új gasztroenterológiai szakrendelőt épített a Jánosik Kft.

Nyílt közbeszerzési eljáráson nyerte el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház gasztroenterológiai szakrendelőinek építését a Jánosik és Társai Kft.