Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2019. December 06. 13:30, péntek | PR

Mi teszi a dívát? Hasleszorító bugyin innen és túl

Mi teszi a dívát? Hasleszorító bugyin innen és túl

A hasleszorító bugyiról neked is Bridget Jones jut az eszedbe? Igen, lehet mami stílusút is választani, amiben ennek megfelelően is érezzük magunkat.

De minek, ha a szomszéd polcról levehetjük életünk legdögösebb díva bugyiját -ami egyébként egyben hasleszorítós is?

Nincs szükség márkás estélyikre és drága kiegészítőkre ahhoz, hogy dívaként öltözködjünk – ahogy sokan gondolnák. Dívaként élni sokkal inkább ízlésről, élénkségről, merészségről és találékonyságról szól. Ahogy mindig, a megoldás itt is a részletekben rejlik!

Mielőtt kiveséznénk a dívaság apróbb fortélyait, engedjük meg magunknak azt az 5 perces tapasztalatot, aminek során felveszünk egy mamis hasleszorítós, esetleg egy pamut bugyit, és hátrafekszünk és megfigyeljük, hogy érezzük magunkat. Majd végezzük el ugyanezt a műveletet egy szuperdögös hasleszorító verzióval, és szintén hátradőlünk. Mit érzel? Na, erről beszélünk!

Öltözz az ízlésed szerint!
Nem fogod tudni önmagad adni, ha kényelmetlenül érzed magad a ruháidban. Válassz olyan ruhát, amiben önmagad lehetsz. Ha szimplán leemeled a boltok polcáról a legújabb divatot, azzal semmit nem árulsz el a saját személyiségedről, ellenben egy leszel a tucatból, amiből egyébként is ezer van. Jobban jársz, ha a meglévő ruhatáradat egészíted ki esetleg egy-két új darabbal, s így emeled ki személyiségedet. Ezzel a módszerrel jó eséllyel fogsz harmóniát sugározni.

Ne szelídítsd meg a hajadat!
Ne feledd, nem szerénynek, hanem stílusosnak kell kinézned! Lehetőleg ne fésüld ki a hajtöveket, csak a szálak tetejét fésüld át, így az kócosabbnak hat és jobban tart. Válassz olyan frizurát, ami kiegészíti a megjelenésedet! H egyenes a hajad, tegyél bele hullámot! Ha rövid, a pixie vágást neked találták ki!

Szerezz egy nagy kendőt!
Viseld a kedvenc színű sáladat vagy kendődet lágyan a fejeden akár utazáshoz, akár a hajadba rendezve! A megjelenésed emlékezetes lesz.

Viselj bőr övet!
Mindenkinek szüksége van egy rendes bőr övre. Függetlenül attól, hogy azért hordod, hogy a helyén tartsa a szoknyádat vagy a nadrágodat, vagy csak merészen díszíti a ruhádat, egy bőr öv megjelenést kölcsönöz. Ha még nincs neked, szerezz be egyet a méretedben, és próbálgasd, mennyire egyezik az stílusoddal!

Legyen legalább egy tökéletesen passzoló farmered!
Semmi sem tekeri meg annyira a hangerőt, mint egy dögös farmer! Minden márkának megvannak a saját fazonjai, mintái, színei. Mindig próbáljuk fel vásárlás előtt, hogy lássuk, álmaink második bőrét választottuk-e ki. Az indigókék még mindig vezet az árnyalatok közt.

Végül a lényeg: a hozzáállás!
Ráadásul egyetlen forintodba sem kerül. Ha díva akarsz lenni, olyan vibrálóan és felszabadultan is kell érezned magad, mert ez megjelenik a fellépésedben és a viselkedésedben is. Ne játszd túl a szerepet és hidd el, nem marad szó nélkül a hatás!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről