Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Január 22. 09:18, kedd | PR

Milyenek a OnePlus telefonok és lehet-e rájuk kapni egyedi tokot?

Milyenek a OnePlus telefonok és lehet-e rájuk kapni egyedi tokot?

A OnePlus esetében egy nagyon új, ismeretlen gyártó, ismeretlen telefonjait kapjuk kézhez. Ennek ellenére sokkal jobb, mint amire számítunk első látásra.

A gyártó fő motivációja, hogy igazán jó minőségű, androidos eszközöket vigyen a piacra, egészen olcsón. Persze, most legyintünk egyet, hogy biztos egy utánzat, hiszen, hogy lehetne egy minőségi telefont potom áron eladni, mi abban az üzlet? Pedig a OnePlus egy tényleg csúcsszuper darab, mivel a nemzetközi piacokra szánt telefonokon a lehatékonyabb android rendszerrel kerülnek forgalomba, aminek a frissítéseit a gyártó 2+1 évig díjtalanul biztosítja. A rajta lévő Cyanogenmod 11s-t kifejezetten a OnePlus készülékekre optimalizálták.

Természetesen az első időkben a telefon beszerzése némi nehézségbe ütközött az európai piacokon, de ezt is sikerült orvosolni. Bár elkeserítő, hogy a kínai piacon mindez sokkal gördülékenyebb és egyszerűbb, de talán van remény, hogy a jövőben itthon is könnyebben menjen.

Ha már beszereztünk egy ilyen készüléket, akkor nincs más hátra, mint a védelme, hiszen minden telefont érdemes megvédeni a szennyeződésektől, a porosodástól, de legfőképp attól, hogy összetörjön. Ezt leghatékonyabban egy edzett üvegfóliával és egy, a telefon típusának megfelelő tokkal tudjuk megtenni.

Ezeket a legegyszerűbben úgy szerezhetjük be, hogy vagy személyesen utánajárunk néhány telefonos kiegészítőket forgalmazó boltban, vagy megrendeljük őket. A rendelés fényévekkel egyszerűbb manőver, hiszen csak meg kell tudnunk, hogy melyik az a telefontok webáruház, ami forgalmaz a telefonunk típusának megfelelő tokot. Ha pedig megtaláltuk a megfelelőt, akkor már csak meg kell rendelnünk azt, ami körülbelül 10 percet vesz el az életünkből.

Persze egészen más a helyzet, hogyha egyedi tokot szeretnénk készíteni, mert abban az esetben ki kell találnunk, hogy milyen képpel tehetnénk egyedivé a telefonunk tokját, ami tuti nem jön szembe az utcán. Ehhez felhasználhatunk saját készítésű képet, de akár le is tölthetünk egyet az internetről. Akkor sem kell megijedni, hogyha tanácstalanok lennénk, mivel ilyenkor jó szolgálatot tehet a galéria, ami majdnem minden webáruházban megtalálható. Ez egy remek ötletbörze, hiszen a képeket nézegetve akár meg is találhatjuk azt, amit keresünk, de akár ötletet is adhat ahhoz, hogy hogyan is nézzen ki a végeredmény.

Ugyanilyen jó szolgálatot tehet mások elkészült tokjainak a lapozgatása, hiszen ez mind referencia, így láthatjuk, hogy milyen minőséget gyárt az adott cég. Éppen ezért ez egy nagyon hasznos kis lehetőség. Ha pedig kitaláltuk, hogy mit szeretnénk, akkor irány a tervezőasztal és ideje elkezdenünk a megvalósítást!

Címkék: oneplus

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.