Városlista
2020. február 25, kedd - Géza

Hírek

2019. Március 13. 13:24, szerda | PR

Minden, amit tudni szeretnél 2019 divattrendjeiről

Minden, amit tudni szeretnél 2019 divattrendjeiről

Tengernyi bézs, sok fekete és fehér, letisztultság és feltűnő tetőtől talpig bőr szerelések egyszerre: igen sok irányzatból lehet választani ebben az évben. Megmutatjuk, melyik ruhádat érdemes megtartanod korábbról...

És megmutatjuk mi az, ami vadonatúj a tavasz-nyári szezonban. A meghatározó amerikai divatüzletek és portálok véleménye szerint a legerőteljesebb trendek 2019-ben az alábbiak lesznek. Először is az elsőként említett

Bézs, bézs és bézs

Ez szuperdivatos lesz idén. Érdemes variálni a különböző árnyalatait, illetve az unalomba fulladás ellen pasztell színekkel együtt viselni.
Nem véletlen ennek a harmonikus, visszafogott színnek a felbukkanása, az elmúlt szezonokat a legharsányabb árnyalatok uralma jellemezte.

Világos neon színek és pasztellek

Az erőteljes színblokkok, kiabáló színek után idén a finomabb árnyalatokra térünk át. A neonok közül a legvilágosabbak jellemzik a szezont.
A tavasz-nyár egyik kedvenc színe emellett az üde körömvirág sárga. Evvel a vidám színnel igazán nőies, lágy és derűs lesz a megjelenésed!

Finom, kézműves részletek mindenhol

Mindenben hatalmas divat a kézműves változat, így lesz ez a ruhák terén is. Bármi, ami kézzel rávarrott elem, makramé, egyedi ékszer, az nagy figyelmet kap ebben a szezonban. Ezek a hagyományosabb megoldások csodásan fognak mutatni például a nyári ruhákon.
Ha van egy horgolt, kipa fazonú sapkánk, akkor azt érdemes most elővenni. De akár egy fehér blúzt is felvehetünk üveg-fa-fém kézzel készített ékszerekkel, ebben is abszolút trendik leszünk.

Feltűnt már, hogy sok a bőr?

A bőrnadrágok feltámadtak már a téli szezonban, de ez az anyag csak egyre divatosabb lesz 2019 során. Természetes színekben, azaz bézsben, barnában, bordóban érdemes hordani leginkább. A matt és a csillogó bőr (és műbőr) egyaránt nagyon menő lesz.
Érdemes a fekete műbőr szoknyánkat előkapni például, nem fogunk benne idén csodálkozást kelteni. A bőr hatású combcsizmánknak viszont egyelőre búcsút kell mondanunk, kisétált a divatból.


Ezzel párhuzamosan rengeteg állatminta jelenik meg mindenhol: főleg a nagymacskák mintázatai ihlették meg a tervezőket.

Rojtok - megtarthatjuk őket

Ha beleszerettél a rojtos darabokba, és pár ilyen szoknyát, blúzt, táskát beszereztél, újra előkaphatod, ahogy jön a jó idő. Még nem futott ki a trend, és például a kistáskákon a rojtok még hosszabbak lettek!

Aminek viszont búcsút intünk - egyelőre

Nem leszünk szomorúak, ha az erőltetett sportos utcai stílus egy kicsit visszavonul, a rengeteg sneakerrel, bő kapucnis felsővel és buggyos edzőnadrággal.
A kirakott márkanevek és a nagy feliratok, logók is eltűnnek, amelyek miatt néha masírozó reklámtáblák közt éreztük magunkat, mondjuk egy sétálóutcán végigmenve. A tervezők azt javasolják, az idei szezonban ne öltözzünk fel egy márkától tetőtől talpig, hanem régebbi és új darabokat variáljunk, fantáziadúsabbá és frissebbé téve a megjelenésünket.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 17. 11:50, hétfő | PR

Három szempont, amit érdemes figyelembe venned kutyaeledel vásárlásakor

Napjainkban hódít az egészségtudatosság. Egyre többen figyelünk oda az étkezésünkre, minden egyes vásárláskor végigbogarásszuk az élelmiszerek összetevőit, hogy elkerüljük azokat, amiket károsnak kiáltottak ki.

2020. Február 17. 11:47, hétfő | PR

Egy táska mind felett

Milyen jó lenne, ha lenne egy olyan táskánk, ami univerzális, azaz tökéletes kiegészítő egy elegáns színházi látogatásra is és persze a hétköznapokban egyaránt.

2020. Február 17. 11:43, hétfő | PR

A konyha megvilágításának praktikus és hangulatos kivitelezése

A konyhára érdemes nemcsak egyszerű munkaállomásként tekinteni, mert a család egy része bizony meglehetősen sok időt tölt ebben a helyiségben.

2020. Február 13. 11:59, csütörtök | PR

Új gasztroenterológiai szakrendelőt épített a Jánosik Kft.

Nyílt közbeszerzési eljáráson nyerte el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház gasztroenterológiai szakrendelőinek építését a Jánosik és Társai Kft.