Városlista
2019. október 14, hétfő - Helén

Hírek

2019. Március 13. 13:24, szerda | PR

Minden, amit tudni szeretnél 2019 divattrendjeiről

Minden, amit tudni szeretnél 2019 divattrendjeiről

Tengernyi bézs, sok fekete és fehér, letisztultság és feltűnő tetőtől talpig bőr szerelések egyszerre: igen sok irányzatból lehet választani ebben az évben. Megmutatjuk, melyik ruhádat érdemes megtartanod korábbról...

És megmutatjuk mi az, ami vadonatúj a tavasz-nyári szezonban. A meghatározó amerikai divatüzletek és portálok véleménye szerint a legerőteljesebb trendek 2019-ben az alábbiak lesznek. Először is az elsőként említett

Bézs, bézs és bézs

Ez szuperdivatos lesz idén. Érdemes variálni a különböző árnyalatait, illetve az unalomba fulladás ellen pasztell színekkel együtt viselni.
Nem véletlen ennek a harmonikus, visszafogott színnek a felbukkanása, az elmúlt szezonokat a legharsányabb árnyalatok uralma jellemezte.

Világos neon színek és pasztellek

Az erőteljes színblokkok, kiabáló színek után idén a finomabb árnyalatokra térünk át. A neonok közül a legvilágosabbak jellemzik a szezont.
A tavasz-nyár egyik kedvenc színe emellett az üde körömvirág sárga. Evvel a vidám színnel igazán nőies, lágy és derűs lesz a megjelenésed!

Finom, kézműves részletek mindenhol

Mindenben hatalmas divat a kézműves változat, így lesz ez a ruhák terén is. Bármi, ami kézzel rávarrott elem, makramé, egyedi ékszer, az nagy figyelmet kap ebben a szezonban. Ezek a hagyományosabb megoldások csodásan fognak mutatni például a nyári ruhákon.
Ha van egy horgolt, kipa fazonú sapkánk, akkor azt érdemes most elővenni. De akár egy fehér blúzt is felvehetünk üveg-fa-fém kézzel készített ékszerekkel, ebben is abszolút trendik leszünk.

Feltűnt már, hogy sok a bőr?

A bőrnadrágok feltámadtak már a téli szezonban, de ez az anyag csak egyre divatosabb lesz 2019 során. Természetes színekben, azaz bézsben, barnában, bordóban érdemes hordani leginkább. A matt és a csillogó bőr (és műbőr) egyaránt nagyon menő lesz.
Érdemes a fekete műbőr szoknyánkat előkapni például, nem fogunk benne idén csodálkozást kelteni. A bőr hatású combcsizmánknak viszont egyelőre búcsút kell mondanunk, kisétált a divatból.


Ezzel párhuzamosan rengeteg állatminta jelenik meg mindenhol: főleg a nagymacskák mintázatai ihlették meg a tervezőket.

Rojtok - megtarthatjuk őket

Ha beleszerettél a rojtos darabokba, és pár ilyen szoknyát, blúzt, táskát beszereztél, újra előkaphatod, ahogy jön a jó idő. Még nem futott ki a trend, és például a kistáskákon a rojtok még hosszabbak lettek!

Aminek viszont búcsút intünk - egyelőre

Nem leszünk szomorúak, ha az erőltetett sportos utcai stílus egy kicsit visszavonul, a rengeteg sneakerrel, bő kapucnis felsővel és buggyos edzőnadrággal.
A kirakott márkanevek és a nagy feliratok, logók is eltűnnek, amelyek miatt néha masírozó reklámtáblák közt éreztük magunkat, mondjuk egy sétálóutcán végigmenve. A tervezők azt javasolják, az idei szezonban ne öltözzünk fel egy márkától tetőtől talpig, hanem régebbi és új darabokat variáljunk, fantáziadúsabbá és frissebbé téve a megjelenésünket.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 16. 13:16, hétfő | PR

Milyen pozitív hatásai vannak a hintának, avagy miért hintázzon a gyerek?

A gyerekek ösztönösen tudják, hogy mi az, ami jó a számukra. Így van ez a hintázással is, hiszen számos pozitív hatására világítanak rá a kutatók, ami a gyermeket éri a hintázás folyamán.

2019. Augusztus 21. 15:51, szerda | PR

Óvodákat újítanak fel

Két óvoda felújítási munkálatait nyerte el, nyílt közbeszerzési eljáráson a Jánosik és Társai Kft. A közel 300 millió forintos bevételt jelentő munkákkal határidőre, év végéig készülnek el -

2019. Július 16. 13:39, kedd | PR

Szigorú minőségi szabályozás a siker kulcsa

A Jánosik és Társai Kft. tavalyi árbevétele meghaladta a 14 milliárd forintot. Az idén is több mint 14 milliárd forint bevételt terveznek.

2019. Október 13. 20:07, vasárnap | Belföld

November közepéig is elhúzódhat a választások végleges eredményének megállapítása

November közepéig is elhúzódhat az önkormányzati választások végleges eredményének megállapítása, ha minden jogorvoslati lehetőséget kihasználnak a jelöltek és jelölőszervezetek.