Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2013. Július 01. 09:09, hétfő | Helyi
Forrás: Tomacon

Minden egy helyen, amiért érdemes kimozdulni otthonról!

Minden egy helyen, amiért érdemes kimozdulni otthonról!

Július 13-án megelevenedik a manga, anime, fantasy világ. A Tamási Művelődési Központban megrendezik az első Tolna megyei rajongói találkozót. Ha Ti is ott lesztek, rengeteg profi és amatőr jelmezessel találkozhattok!

Jelen lesz DARTH VADER, akit elkísérnek rohamosztagosai, a CSILLAGKAPU különítménye, és várják VASEMBERt is a helyszínre. Mellettük sok manga, anime és fantasy cosplayes is tiszteletét teszi. Számukra versenyt is indítanak értékes nyereményekkel.
A manga, anime, képregény, szerepjáték, fantasy és sci-fi találkozó az összes érintett téma kedvelőjének egész napos szórakozást kínál 9-től 18 óráig. Sokféle játékkal, versenyekkel, filmvetítésekkel, vásárral várják az érdeklődőket. Rajzolhattok, origamizhattok, kincset kereshettek, vagy ha elég ügyesek vagytok és elkészítitek kedvenc karakteretek jelmezét, akár versenyezhettek is az értékes díjakért!
Kiállítják Magyarország legnagyobb The Walking Dead képregény-gyűjteményét, mely magyar és amerikai kiadásokat is tartalmaz, eredeti, a készítők által dedikált példányokkal.
A nap végén a HOME MADE ASIA hozza el a távol-keleti könnyűzene hangzásvilágát egy koncert keretében.
A látogatók között nyári MondoCon és Tamási Termálfürdő belépőjegyet sorsolnak ki!

A részletes program ide kattintva érhető el!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 13:55, szerda | Helyi

Színes programokkal várja Tamási a Tour de Hongrie mezőnyét

Részletek cikkünkben olvashatók. Nagyításhoz kattintson a képre.

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.