Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2014. November 03. 13:00, hétfő | Helyi
Forrás: Szinák Renáta

Miss Középiskola 2014: Nagy Boglárka városunkban pihent néhány napig

Miss Középiskola 2014: Nagy Boglárka városunkban pihent néhány napig

Bogi a Tamási Turizmus Kft jóvoltából néhány napot városunkban töltött, a Tamási Kempingben találkoztunk vele.

Nagy Boglárka Budapesten él, jelenleg végzős középiskolás. Korábban nem indult szépségversenyen, a Miss Középiskola 2014. volt az első megmérettetése, amelyen a korona végül az ő fejére került.

- Ez egy országos szépségverseny, amelyre az ország bármely pontjártól, sőt, még külföldről is jöhetnek versenyzők, mindössze annyi a kritérium, hogy az illető középiskolás legyen. A döntő idén Nyíregyházán volt, 500 versenyzőből választották ki a 12 döntőst. A zsűri sok mindent figyelt rajtunk: nem csak a szépség a fontos, hanem a kisugárzás, a szemkontatkus tartása a zsűrível, a mosolygás és az is, hogy otthon érezzük magunkat a színpadon. Amikor kimondták a nevemet, alig tudtam elhinni, hogy tényleg sikerült megnyerni az első szépségversenyt, amin részt veszek. Jót tett az önbizalmamnak, és el tudom képzelni, hogy más szépségversenyeken is megmérettetem magam a továbbiakban, de jelenleg számomra most első a tanulás, a Corvinus EgyetemGazgasági és Vidékfejlesztési Agrármérnöki Karára készülök érettségi után - mesélte Bogi.

- Rengeteg nyereményt kaptunk, és nem csak én, mint első helyezett, hanem a többi döntős lány is. Többek között egy pár napos élményutalványt nyertem ide Tamásiba, a termálfürdőbe, amely nagyon elnyerte a tetszésemet! Nagyon tetszik a légkör, a friss levegő, az emberek nagyon közvetlenek és kedvesek, úgyhogy biztos, hogy ajánlani fogom ezt a várost a barátaimnak, ismerőseimnek!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 09. 08:14, kedd | Helyi

Eltűnt Orsós Veronika Melinda és Fodor Krisztina

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.