Városlista
2021. április 20, kedd - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. November 03. 13:00, hétfő | Helyi
Forrás: Szinák Renáta

Miss Középiskola 2014: Nagy Boglárka városunkban pihent néhány napig

Miss Középiskola 2014: Nagy Boglárka városunkban pihent néhány napig

Bogi a Tamási Turizmus Kft jóvoltából néhány napot városunkban töltött, a Tamási Kempingben találkoztunk vele.

Nagy Boglárka Budapesten él, jelenleg végzős középiskolás. Korábban nem indult szépségversenyen, a Miss Középiskola 2014. volt az első megmérettetése, amelyen a korona végül az ő fejére került.

- Ez egy országos szépségverseny, amelyre az ország bármely pontjártól, sőt, még külföldről is jöhetnek versenyzők, mindössze annyi a kritérium, hogy az illető középiskolás legyen. A döntő idén Nyíregyházán volt, 500 versenyzőből választották ki a 12 döntőst. A zsűri sok mindent figyelt rajtunk: nem csak a szépség a fontos, hanem a kisugárzás, a szemkontatkus tartása a zsűrível, a mosolygás és az is, hogy otthon érezzük magunkat a színpadon. Amikor kimondták a nevemet, alig tudtam elhinni, hogy tényleg sikerült megnyerni az első szépségversenyt, amin részt veszek. Jót tett az önbizalmamnak, és el tudom képzelni, hogy más szépségversenyeken is megmérettetem magam a továbbiakban, de jelenleg számomra most első a tanulás, a Corvinus EgyetemGazgasági és Vidékfejlesztési Agrármérnöki Karára készülök érettségi után - mesélte Bogi.

- Rengeteg nyereményt kaptunk, és nem csak én, mint első helyezett, hanem a többi döntős lány is. Többek között egy pár napos élményutalványt nyertem ide Tamásiba, a termálfürdőbe, amely nagyon elnyerte a tetszésemet! Nagyon tetszik a légkör, a friss levegő, az emberek nagyon közvetlenek és kedvesek, úgyhogy biztos, hogy ajánlani fogom ezt a várost a barátaimnak, ismerőseimnek!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 20. 08:59, kedd | Helyi

Oltóbuszokkal segíti a honvédség a járvány elleni küzdelmet

Hétfőn és kedden Tolna megyében tartózkodnak a mozgó oltóhelyek, kilenc településen: Alsónyéken, Decsen, Faddon, Gyönkön, Iregszemcsén, Kölesden, Nagymányokon, Szedresen és Pincehelyen.

2021. Április 20. 08:56, kedd | Helyi

Ütemezetten haladnak az oltások Tamásiban

Zajlik a koronavírus elleni vakcinák beadása Tamásiban is. A háziorvosok hetek óta akár hétvégén is oltanak, a lakosság pedig fegyelmezetten, a korábbinál nagyobb oltási kedvvel vesz részt a folyamatban.

2021. Április 15. 10:46, csütörtök | Helyi

Helyi védett értékek támogatására várják a pályázatokat

A pályázat benyújtásának határideje április 16-a, idén egymillió forint támogatási összeg elnyerésére van lehetőség.

2021. Április 15. 10:44, csütörtök | Helyi

Az erdők megőrzése az egészségünk és társadalmi jólétünk alapja

A Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. az elmúlt két évben több mint 60 köbméter illegálisan elhelyezett szemetet szállított el.