Városlista
2021. szeptember 26, vasárnap - Jusztina

Hírek

2014. November 03. 13:00, hétfő | Helyi
Forrás: Szinák Renáta

Miss Középiskola 2014: Nagy Boglárka városunkban pihent néhány napig

Miss Középiskola 2014: Nagy Boglárka városunkban pihent néhány napig

Bogi a Tamási Turizmus Kft jóvoltából néhány napot városunkban töltött, a Tamási Kempingben találkoztunk vele.

Nagy Boglárka Budapesten él, jelenleg végzős középiskolás. Korábban nem indult szépségversenyen, a Miss Középiskola 2014. volt az első megmérettetése, amelyen a korona végül az ő fejére került.

- Ez egy országos szépségverseny, amelyre az ország bármely pontjártól, sőt, még külföldről is jöhetnek versenyzők, mindössze annyi a kritérium, hogy az illető középiskolás legyen. A döntő idén Nyíregyházán volt, 500 versenyzőből választották ki a 12 döntőst. A zsűri sok mindent figyelt rajtunk: nem csak a szépség a fontos, hanem a kisugárzás, a szemkontatkus tartása a zsűrível, a mosolygás és az is, hogy otthon érezzük magunkat a színpadon. Amikor kimondták a nevemet, alig tudtam elhinni, hogy tényleg sikerült megnyerni az első szépségversenyt, amin részt veszek. Jót tett az önbizalmamnak, és el tudom képzelni, hogy más szépségversenyeken is megmérettetem magam a továbbiakban, de jelenleg számomra most első a tanulás, a Corvinus EgyetemGazgasági és Vidékfejlesztési Agrármérnöki Karára készülök érettségi után - mesélte Bogi.

- Rengeteg nyereményt kaptunk, és nem csak én, mint első helyezett, hanem a többi döntős lány is. Többek között egy pár napos élményutalványt nyertem ide Tamásiba, a termálfürdőbe, amely nagyon elnyerte a tetszésemet! Nagyon tetszik a légkör, a friss levegő, az emberek nagyon közvetlenek és kedvesek, úgyhogy biztos, hogy ajánlani fogom ezt a várost a barátaimnak, ismerőseimnek!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 24. 08:26, péntek | Helyi

Igényekkel, reményekkel, vágyakkal fogadtak az itteni emberek

Felföldi László megyéspüspök Mágocs korábbi plébánosát, Csibi Imrét Tamásiba helyezte át, és megbízta a helyi katolikus intézmények püspöki biztosi szolgálatával is.

2021. Szeptember 24. 08:24, péntek | Helyi

Vízszámláról fizethette ki saját jutalmát Iregszemcse volt polgármestere

A rendőrség vádemelést javasol a Tolna megyei Iregszemcse előző településvezetésének 19 millió forintos jutalomkifizetési ügye miatt.

2021. Szeptember 20. 17:31, hétfő | Helyi

Három motoros sérült meg a hétvégén

Két baleset is történt Tamásiban - számolt be róla a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

2021. Szeptember 20. 17:28, hétfő | Helyi

Tolnában is újra kell rajzolni a térképet

Újabb, a bicikliseket szolgáló beruházások történnek: a Pécs és Siófok közötti, 2023-ban épülő kerékpár­utak mintegy hetven kilométernyi szakaszon érintik Tolna megyét.