Városlista
2020. július 6, hétfő - Csaba

Hírek

2014. November 03. 13:00, hétfő | Helyi
Forrás: Szinák Renáta

Miss Középiskola 2014: Nagy Boglárka városunkban pihent néhány napig

Miss Középiskola 2014: Nagy Boglárka városunkban pihent néhány napig

Bogi a Tamási Turizmus Kft jóvoltából néhány napot városunkban töltött, a Tamási Kempingben találkoztunk vele.

Nagy Boglárka Budapesten él, jelenleg végzős középiskolás. Korábban nem indult szépségversenyen, a Miss Középiskola 2014. volt az első megmérettetése, amelyen a korona végül az ő fejére került.

- Ez egy országos szépségverseny, amelyre az ország bármely pontjártól, sőt, még külföldről is jöhetnek versenyzők, mindössze annyi a kritérium, hogy az illető középiskolás legyen. A döntő idén Nyíregyházán volt, 500 versenyzőből választották ki a 12 döntőst. A zsűri sok mindent figyelt rajtunk: nem csak a szépség a fontos, hanem a kisugárzás, a szemkontatkus tartása a zsűrível, a mosolygás és az is, hogy otthon érezzük magunkat a színpadon. Amikor kimondták a nevemet, alig tudtam elhinni, hogy tényleg sikerült megnyerni az első szépségversenyt, amin részt veszek. Jót tett az önbizalmamnak, és el tudom képzelni, hogy más szépségversenyeken is megmérettetem magam a továbbiakban, de jelenleg számomra most első a tanulás, a Corvinus EgyetemGazgasági és Vidékfejlesztési Agrármérnöki Karára készülök érettségi után - mesélte Bogi.

- Rengeteg nyereményt kaptunk, és nem csak én, mint első helyezett, hanem a többi döntős lány is. Többek között egy pár napos élményutalványt nyertem ide Tamásiba, a termálfürdőbe, amely nagyon elnyerte a tetszésemet! Nagyon tetszik a légkör, a friss levegő, az emberek nagyon közvetlenek és kedvesek, úgyhogy biztos, hogy ajánlani fogom ezt a várost a barátaimnak, ismerőseimnek!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 04. 11:16, szombat | Helyi

Hetek óta végzik a központi szúnyoggyérítést

Április végén kezdte a központi szúnyoggyérítést a katasztrófavédelem, június óta pedig folyamatosan, hétről hétre végeznek kezeléseket az ország különböző pontjain.

2020. Július 04. 11:14, szombat | Helyi

Házhoz mentek Tamásiban

A bűnmegelőzési propaganda ezúttal a turisztikai idény jegyében a város idegenforgalommal foglalkozó irodáiban folytatódott.

2020. Július 03. 14:08, péntek | Helyi

Átszerelte a rendszámot, a rendőrök elfogták

A Tamási Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást az ellen a fürgedi férfi ellen, aki egy forgalomból kivont Hyundai típusú autóra kiadott rendszámot tett egy Volkswagenre, és úgy közlekedett vele.

2020. Július 02. 16:53, csütörtök | Helyi

Megyénkre is kiadták a másodfokú riasztást

Az ország középső területein többfelé kiadta a másodfokú riasztást a felhőszakadás veszélye miatt csütörtök délután az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).