Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2021. Március 11. 13:27, csütörtök | PR

Nincs sok pénz felújításra? Csinálj valami izgalmasat festőszalaggal!

Nincs sok pénz felújításra? Csinálj valami izgalmasat festőszalaggal!

Az új támogatások megérkeztével a csapból is a felújítás folyik, de mi van, ha nem akarsz hitelt felvenni, hogy kicsit csinosabb legyen az otthonod? Festőszalaggal óriási dolgokat tudsz csinálni fillérekből.

Mutatjuk hogyan!

Az ország felbolydult az új támogatásoktól, hiszen akár 3 millió forintot is kaphatsz, hogy az otthonodat szépítsd. Ráadásul annyi a feltétel, hogy legyen legalább egy gyermeked. Mivel azonban a támogatás utófinanszírozással működik, a lehetőség mégsem lesz elérhető mindenkinek. A kereslet azonban egészen biztosan magas lesz a szakemberek iránt, így egy kisebb munkára most szinte lehetetlen lesz embert találni. De nem is kell, megmutatjuk hogyan csinálj valami izgalmasat profi színvonalon festőszalaggal!

Mi az a festőszalag?

A festőszalag a profi festők egyik titkos fegyvere, aminek segítségével tökéletes éleket varázsolnak, ha több színűre festik a falat. A festőszalag különösen óriási segítséget jelent a régi házakban, ahol a sarkoknál és a plafonnál legömbölyítették az éleket. Ez már ezer éve kiment a divatból, és rettentően megnehezíti, hogy esztétikus váltást csinálj a felületeknél. Ha felragasztod a festőszalagot, akkor pengeéles határokat tudsz létrehozni, ha egy picivel a hajlat alatt helyezed fel.

Hogyan használd?

A festőszalag egy enyhén tapadó, kézzel könnyedén téphető szalag, amit közvetlenül a falfelületre kell ragasztanod. Előtte pontosan mérd ki, hogy hová kerül, hogy vízszintben vagy tökéletesen függőlegesen fut-e a vonal, amire felhelyezed. Mikor megvan a ragasztás, egyszerűen fesd át a falat. Nyugodtan ráfuthatsz kicsit a szalagra, mert nem engedi át a festéket és tökéletes éleket ad, miután lehúzod a falról.

Arra figyelj, hogy csak teljes száradás után távolítsd el és mielőtt felragasztod egy esetleges új színhez az új szalagot, a fal is legyen tökéletesen száraz. A festőszalag többféle tapadási erővel készül, így a fal minőségének megfelelő szalagot használhatsz a jobb eredményért. Kültérre is van festőszalag, és érzékeny felületekre is.

Ötletek

Festőszalaggal tökéletesen pontos éleket csinálhatsz és lehet akár többszínű csíkos a falad, de kiragaszthatsz geometriai mintákat is. A lehetőségeknek csak a fantáziád szab határt.

Ha íves mintát álmodtál meg, vagy óriási virágokat, akkor is van jó hírünk. A rugalmas festőszalagot pontosan az ilyen minták tökéletes kivitelezéséhez találták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.