Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Május 27. 19:13, hétfő | Helyi
Forrás: fotó: kulturszalon.hu

Nyújts segítő kezet

Nyújts segítő kezet

A Látássérültek Esélyegyenlőségéért Egyesület történetírói pályázatot hirdetett

Az esélyegyenlőség napjához kapcsolódóan hirdette meg a tamási Látássérültek Esélyegyenlőségéért Egyesület a Nyújts segítő kezet! című történetírói pályázatot. Gyönyörű és megható pályaművek érkeztek általános iskolás diákok tollaiból, akik azt próbálták meg papírra vetni, hogy számukra mit jelent az esélyegyenlőség. Négy díjazott történet lett, egy különdíjat kapott, valamint minden pályamű készítőjének oklevelet és tárgyjutalmat adtak át.

Az esélyegyenlőség-napi rendezvényen sok történetet olvastak fel, ám mindre nem jutott idő. Ezért úgy gondoltuk, mi megosztjuk őket Önökkel. Mától kezdve minden nap felkerül Olvasósarkunkba egy-egy pályamű. Fontosnak tartjuk, hogy városunk, és a környező települések lakói elolvashassák ezeket a megható, tanulságos, értékes munkákat - és büszkék legyenek ezekre a gyerekekre.

Az első helyezett, Torma Sára Panka pályaművét ide kattintva érhetik el. Kattintsanak a képre, és máris olvashatják Sára és Lili történetét!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.