Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2020. Április 14. 08:58, kedd | Helyi

Önkéntesek jelentkezését várják Tamásiban

Önkéntesek jelentkezését várják Tamásiban

Olyan önkéntesek jelentkezését várják, akik segítenek a tamási boltok előtt tájékoztatni a vásárlókat, hogy a városban TILOS indokolatlanul kísérő személlyel az üzletbe bemenni.

A város polgármestere, Porga Ferenc és alpolgármestere, Széles András közösségi oldalukon hívták fel a figyelmet, miszerint olyan önkéntesek jelentkezését várják, akik segítenek a boltok előtt tájékoztatni a vásárlókat, hogy Tamásiban TILOS indokolatlanul kísérő személlyel az üzletbe bemenni. Természetesen minden önkéntes kap megfelelő védőfelszerelést, maszkot, kesztyűt. A jelentkezéseket privát üzenetben várják a Facebookon. A feladat részleteiről minden jelentkezővel külön egyeztetnek. Mint hangsúlyozták: szeretnének a jó szó eszközével élni, még mielőtt arra kényszerülnek, hogy pénzbüntetéseket szabjanak ki. - Mindannyiunk érdeke, hogy ezt a rendeletet minden vásárló, vidéki és tamási egyaránt betartsa – írták. Tamásiban március 23-án lépett hatályba a rendelet, melynek értelmében a Magyarország Alaptörvénye alapján kihirdetett veszélyhelyzet idején a közösségi együttélés alapvető szabályait sértő magatartást követ el az, - aki a kereskedelemről szóló törvény szerinti üzletben indokolatlanul kísérő személlyel, vagy hosszabb ideig tartózkodik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.