Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2015. Április 08. 08:44, szerda | Helyi

Operettgála Tamásiban

Operettgála Tamásiban

Fergeteges operettshow neves sztárvendégek közreműködésével, a főszerepeben Oszvald Marika - április 16-án Tamásiban, a művelődési központban

A Pesti Magyar Operett Színpad közel 15 éve van a jelen a hazai operett világában. A társulat 2001-ben alakult, s évek óta országos turnékon bizonyítják fiatalos lendületükkel, hogy az operett még mindig népszerű zenés műfaj. Előadásaikban egyesíti a hazai zenés - elsősorban operett - énekesek színe-javát a legendás nagyoktól - Oszvald Marika, Kovács Zsuzsa, Kalocsai Zsuzsa, Leblanc Győző, Benkóczy Zoltán, Farkas Bálint - a fiatal művészekig, mint Simon Boglárka, Köllő Babett, Mádi Piroska,Szász Kati, Vörös Edit, Balogh Tímea, Debrei Zsuzsa, Ágoston Kati, Arany Tamás, Egyházi Géza, Bot Gábor, Buch Tibor, Göth Péter, Peller Károly.
Nagyszabású gálaműsorokkal járják az országot, melyben a legismertebb kis-és nagyoperettek csendülnek fel, közel két órában. A fergeteges operettshowban csodálatos dallamok, szólók és kettősök hallhatók, továbbá táncbetétek színesítik a repertoárt neves balettművészek alkotta a balettkarral. Mindehhez fantasztikus jelmezkavalkád dukál.
Repertoárjukon elsősorban a világklasszis magyar komponisták műveiből találunk, így Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Huszka Jenő, Szirmai Albert, Ábrahám Pál örökbecsű dallamai, a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Cirkuszhercegnő, Giuditta, A mosoly országa, Bob herceg, Lili bárónő, Mágnás Miska mesés világa varázsol el kicsit és nagyot egyaránt. Aki teheti, ne hagyja ki ezt a nagysikerű produkciót!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.