Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2013. Június 21. 11:09, péntek | Helyi sport
Forrás: takisz.hu

Országos bajnok lett tamási csapata

Országos bajnok lett tamási csapata

A küzdelmek két helyszínen, a miskolci Rendészeti Szakközépiskolában és a Miskolc Városi Szabadidőközpontban zajlottak három napon át

2013. június 19-én a III. korcsoportos Kézilabda Diákolimpia Országos Döntője is véget ért Miskolcon. Három nap küzdelem után országos bajnok lett tamási csapata!

Az ország legjobb nyolc csapata közül két négyes csoportban folytak a küzdelmek. A tamásiak a csoportjukban magabiztosan nyertek, 3 győzelemmel, 79:35-ös gólkülönbséggel. A csoportkör után a döntőbe kerülésért a Győri Marcalvárosi Iskolával találkoztak, ezt a meccset 12:7-es félidő után 26:15 re nyerték meg.
A másik ágon Tápiószele jutott be a döntőbe, akiket a 13:5-ös félidő után 26:19 re sikerült legyőzni, ezzel az eredménnyel a tamási lányok megszerezték a bajnoki címet.

Az eredményhirdetésen tiszteletét tette Vetési Iván, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke, Papp Zsolt, Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatának osztályvezetője, Egri István, a Miskolc Városi Szabadidőközpont igazgatója, valamint Solymosi Tamás, a Versenybizottság elnöke. A lány és a fiú aranyérmes csapatok Vetési Iván elnök úrtól átvehettek egy-egy női, illetve férfi felnőtt kézilabda válogatott által dedikált kézilabdát.

A mérkőzésekről részletes eredményeket ide kattintva érhetnek el.

Gratulálunk, szép volt lányok!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben