Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2015. Október 22. 09:51, csütörtök | Helyi
Forrás: fotó: tion.hu

Őszi lomtalanítás

Őszi lomtalanítás

Idén ősszel is megszervezi a Biokom Nonprofit Kft. a térítésmentes lomtalanítást: jövő hét elején helyezhetik ki a hulladékot a tamásiak

A BIOKOM Nonprofit Kft. ez évben is megrendezi szokásos őszi térítésmentes lomtalanítási akcióját a lakosság részére. Az alábbiakban néhány fontos tudnivalót közlünk a lomtalanításról:

A jelzett hulladékot az adott napon reggel 6 óráig kell kihelyezni a gyűjtőjárat számára könnyen észrevehető helyen, közlekedési útvonal közelében. A gyűjtőautó csak akkor tud szóródó anyagot elvinni, ha az szállításra előkészített (dobozolt vagy zsákolt) állapotban kerül kihelyezésre. Az akció során nem helyezhetők el a következő anyagok: építési törmelék, állati tetemek, zöldhulladék, veszélyes hulladékok (pl.: autógumi, akkumulátor, gyógyszer, szárazelem, festék, hígító, növényvédőszer, stb.), elektronikai hulladékok (pl.: hűtőszekrény, TV stb.).

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a veszélyes hulladékokat a TAMÁSI HULLADÉKUDVARBA (Tamási, Koppánypart 3.) helyezzék el hétfői napokon (14.00-16.00 között), amelyek leadása díjköteles.

Lomtalanítási napok:

2015. október 26. hétfő: a hétfő-csütörtöki szedési körzetben

2015. október 27. kedd: a kedd-pénteki szedési körzetben

2015. október 28. szerda: Fornád, Adorján, Kecsege Kishenye, Szarkahegy,

Szemcsepuszta területén

2. ZÖLDHULLADÉK BEGYŰJTÉSE

A BIOKOM Nonprofit Kft. zöldhulladék-gyűjtést szervez Tamási lakossága számára.

Cégünk a zöldhulladék elszállítását az alábbi időpontokban végzi:

2015. október 29. csütörtök

2015. október 30. péntek

A gyűjtés kiterjed:

- ágnyesedék (max. 5 cm átmérőjű és 1 méter hosszú ágak, kévébe

kötegelve)

- fűkaszálék (műanyag zsákban)

- falomb (műanyag zsákban)

Amennyiben a növényi hulladék közé kommunális jellegű anyag is kerül, munkatársainknak a kihelyezett növényi részeket nem áll módjukban elszállítani! A zsákolást úgy szabad csak elvégezni, hogy az kibírja a kézi emelést.

Köszönjük, hogy Ön is hozzájárul lakóhelyünk tisztaságához!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!