Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Augusztus 02. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: STOP

Pálinkáért golfozott Gesztesi Károly

Pálinkáért golfozott Gesztesi Károly

Gesztesi Károly köztudottan nagy golfrajongó. A színész nem szeret tét nélkül játszani, így fogadott barátaival legutóbbi játékuk alkalmával. A nyeremény nem más, mint Gesztesi másik szenvedélyének tárgya, a pálinka.

A színpad és a filmvászon mellett Gesztesi Károly egyre többször tűnik fel az ország különböző golfpályáin. Az elmúlt öt évben a színész szenvedélyévé vált az elegáns sport.

"Sokan úgy gondolják, a golfozáshoz nem kell különösebb erőnlét, pedig egy-egy verseny alatt több kilométert is sétálunk. Igazán a külföldi versenyeket szeretem, ott tudok igazán a sportra koncentrálni. Hatalmas társasággal szoktunk utazni és az első napok bulijai után mindenkiben feléled a versenyszellem és csak az a fontos, hogy nyerjen." - árulta el Gesztesi Károly, aki ezúttal egy mini bajnokságra hívta ki barátait a Golf Academy-n. A tét nem volt jelentéktelen, hat üveg pálinkáért folyt a harc.

"Örülök, hogy ezúttal nem nekem kellett hoznom a pálinkákat, hanem én nyertem." - mondta Gesztesi Károly. - "A komolyabb versenyek után is mindig koccintunk a győzelemre, általában külföldön is az én szobám mindig a találkozópont. Így ez most sem maradt el, egyből megkínáltam a fiúkat a győztes gurítás után." - tette hozzá a színész, akinek a cserszegi fűszeres szőlő mellett a birs az egyik legnagyobb kedvence a jellegzetes, sötét üvegű márkából.

STOP

Címkék: Gesztesi Károly

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára