Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. Július 03. 14:08, péntek | Helyi
Forrás: www.police.hu

Átszerelte a rendszámot, a rendőrök elfogták

 Átszerelte a rendszámot, a rendőrök elfogták

A Tamási Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást az ellen a fürgedi férfi ellen, aki egy forgalomból kivont Hyundai típusú autóra kiadott rendszámot tett egy Volkswagenre, és úgy közlekedett vele.

A tamási rendőrök ellenőriztek 2020. július 2-án az esti órákban egy Volkswagen Polo típusú személygépkocsit és annak sofőrjét. Az intézkedés során kiderült, hogy az autón levő rendszámot egy Hyundai típusú kocsira adták ki a hatóságok. Kiderült az is, hogy a Volkswagent külföldről hozták be Magyarországra, és nincsen érvényes magyar hatósági jelzése.

Az autó sofőrjét, egy fürgedi férfit a rendőrök előállítottak, elszámoltattak és gyanúsítottként hallgattak ki egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A sofőr kihallgatása során elismerte azt, hogy a rendszámot felszerelte a korábban külföldről behozott autóra. Az elszámoltatása során az is kiderült, hogy a férfinak nincsen jogosítványa, mert azt korábban a hatóságok bevonták.

Az eset körülményeinek további vizsgálatát a Tamási Rendőrkapitányságon folytatják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!