Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. December 11. 10:42, szerda | Helyi

Adj Magadból egy keveset, hogy másnak lehessen

Adj Magadból egy keveset, hogy másnak lehessen

Ezzel a szlogennel hirdettek akciót Iregszemcsén.

A Bartók Béla Művelődési Ház emeletén az ott dolgozók felállítottak egy karácsonyfát, melyre hópelyheket akasztottak. A hópelyheken a megajándékozásra váró halmozottan hátrányos helyzetű kamasz gyermekek keresztneve és kora, valamint idős rászorulók keresztneve olvasható. Aki hazavisz egy hópelyhet, az vállalja, hogy összeállít egy kis csomagot a hópelyhen szereplő gyermeknek, vagy idős embernek. A kamaszok számára édességeket, tisztálkodási szereket, ékszereket, elektronikai és mobil kiegészítőket, és egyéb nekik való játékokat várnak, míg az idős emberek részére tartós élelmiszert gyűjtenek: konzervet, cukrot, lisztet, tésztát, rizst, olajat, kekszet, szaloncukrot. Az összeállított csomagot Iregszemcse Szociális Intézményébe kell bevinni december 16-áig. A cél ezúttal tehát, hogy a hópelyhek eltűnjenek a fenyőfáról, mert az azt jelenti, hogy sok-sok gyermek, idős kap majd ajándékot az ott élők segítségével. Az iregszemcsei művelődési ház tájékoztatása szerint vannak még hópelyhek, lehet még csatlakozni az akcióhoz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.