Városlista
2020. január 20, hétfő - Sebestyén

Hírek

2019. December 11. 10:42, szerda | Helyi

Adj Magadból egy keveset, hogy másnak lehessen

Adj Magadból egy keveset, hogy másnak lehessen

Ezzel a szlogennel hirdettek akciót Iregszemcsén.

A Bartók Béla Művelődési Ház emeletén az ott dolgozók felállítottak egy karácsonyfát, melyre hópelyheket akasztottak. A hópelyheken a megajándékozásra váró halmozottan hátrányos helyzetű kamasz gyermekek keresztneve és kora, valamint idős rászorulók keresztneve olvasható. Aki hazavisz egy hópelyhet, az vállalja, hogy összeállít egy kis csomagot a hópelyhen szereplő gyermeknek, vagy idős embernek. A kamaszok számára édességeket, tisztálkodási szereket, ékszereket, elektronikai és mobil kiegészítőket, és egyéb nekik való játékokat várnak, míg az idős emberek részére tartós élelmiszert gyűjtenek: konzervet, cukrot, lisztet, tésztát, rizst, olajat, kekszet, szaloncukrot. Az összeállított csomagot Iregszemcse Szociális Intézményébe kell bevinni december 16-áig. A cél ezúttal tehát, hogy a hópelyhek eltűnjenek a fenyőfáról, mert az azt jelenti, hogy sok-sok gyermek, idős kap majd ajándékot az ott élők segítségével. Az iregszemcsei művelődési ház tájékoztatása szerint vannak még hópelyhek, lehet még csatlakozni az akcióhoz.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 20. 09:46, hétfő | Helyi

Kutyát mentettek a jégről a tamási tűzoltók

Délelőtt futott be a jelzés a tűzoltókhoz, hogy a fornádi halastónál egy nagytestű kutya alatt beszakadt a jég.

2020. Január 20. 08:55, hétfő | Helyi

Szakmai egyeztetésen mutatkozott be az új rendőrkapitány

A Tamási Rendőrkapitányság vezetője, Dr. Kuti István rendőr ezredes január 16-án konzultációra hívta a kapitányság illetékességi területén működő polgárőr szervezetek vezetőit.

2020. Január 15. 15:00, szerda | Helyi

Hatszor vette át a babakocsik vételárát

Százötven napi tétel pénzbüntetésre ítélt egy 25 éves nőt öt rendbeli csalás vétsége miatt a Tamási Járásbíróság.

2020. Január 13. 08:57, hétfő | Helyi

Hamarosan megkezdődik a Zöld pont és Civilház kialakítása Tamásiban

Olyan megújított terület megteremtése a cél, mely új kulturális, közösségi tereivel a város hasznos találkozóhelyévé; valamint a városban működő civil egyesületek, egyéb szerveződések új otthonává válhat.