Városlista
2020. november 30, hétfő - András, Andor

Hírek

2020. Október 26. 14:23, hétfő | Helyi

Átadták az idei év kitüntető címeit

Átadták az idei év kitüntető címeit

Október 23-án, pénteken este az 1956-os megemlékezés után, a művelődési központban vehették át a díjazottak a kitüntetéseiket.

A Tamási Város Közszolgálatáért díjat Majer Csaba Ákosné és Haás Mária kapták idén. A Dr. Várady János – díjat Rab Máriának ítélték oda. A Tamási Város Érdemes Pedagógusa kitüntető címet Füredi János, Voloscsukné Csatári Magdolna és Örményiné Pápai Zsuzsanna vehették át. A Tamási Város Biztonságáért Díjat ketten kapták: Kovács Antal polgárőr és dr. Szabó Ferenc rendőr százados. Tamási Város Közösségéért díjat vehettek át a Pántlika Néptánc Együttes tagjai. Filotás Attila és Pájtli Péter munkáját a Tamási Város Sportjáért díjjal ismerték el. A Tamási Ifjú Tehetsége kitüntető címnek idén hatan örülhettek: Tóth Márton Máté, Fenyő Dániel, Bognár Ágnes, Gulyás Félix, Simon Szofi és Kozma Kílián. PRO URBE Tamási díjat vehetett át dr. Bognár Szilveszter és Szabó-Bakosné Rosta Margit.

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 30. 11:09, hétfő | Helyi

Megkezdődött a madáretetési szezon

Tolna megyében a cinegék, közülük a barát-, a kék-, a széncinegék állandó telelőink, de etetőre jár még a fenyvescinege, a tengelicek, a zöldike, vagy a meggyvágó is.

2020. November 27. 09:11, péntek | Helyi

Összefogott apa és fia, együtt félemlítették meg az asszonyt

Egy szóváltást követően a 44 éves tamási férfi 17 éves fiuk segítségével megkötözte feleségét azért, hogy az asszonyban félelmet keltsen.

2020. November 27. 09:06, péntek | Helyi

Szén-monoxid mérő készüléket és füstérzékelőt vihettek magukkal a szerencsés nyertesek

Öt darab szén-monoxid mérőt és 5 füstérzékelőt osztottak ki a Rádió Antritt, a Tamási Rádió és a Paks FM rádiók segítségével.

2020. November 27. 09:04, péntek | Helyi

Óvatos vezetésre kérnek a rendőrség munkatársai

A köd jelentősen akadályozza, szélsőséges esetben akár el is lehetetleníti a közúti közlekedést, s nem csak a láthatóságot korlátozza, hanem egyéb veszélyeket is rejt.