Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Augusztus 15. 16:09, csütörtök | Helyi
Forrás: teol.hu

Egy eltűnt hőgyészi fiút keresnek a rendőrök

Egy eltűnt hőgyészi fiút keresnek a rendőrök

Hétfői távozása óta nem adott életjelet magáról, a család és a barátok is keresik.

Takács Krisztofer Zoltánt keresi a családja és a rendőrség. Mint azt édesanyja, Szatmáry Erzsébet elmondta, a 17 éves fiú hétfőn délután 13 és 14 óra között távozott hőgyészi otthonukból. Akkor sötétkék ing, kék csőfarmer és szürke Nike sportcipő volt rajta, valamint egy piros-fekete Fila hátizsák volt nála. Távozása óta nem adott életjelet magáról, a család és a barátok is keresik. A fiú tartós betegségekben szenved, magas vérnyomása miatt rendszeresen gyógyszert szed, emellett egy örökletes bőrbetegség miatt háromhavonta orvosi ellenőrzésre szorul. Szatmáry Erzsébet elmondása szerint Krisztofer korábban sohasem maradt ilyen sokáig távol, most barátnőjével együtt tűntek el. Minden rokont, ismerőst felhívtak, minden lehetségesnek tartott helyen keresték a fiút, de nem jutottak eredményre. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az édesanya szerdai, hőgyészi rendőrsön tett bejelentése nyomán az elsődleges intézkedéseket megtették a fiatalember felkutatására. Aki információval rendelkezik a hollétét illetően, kérjük jelentkezzen személyesen a bármelyik rendőri szervnél, hívja a 0674/501-100-as számot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú„ zöld számán, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 09. 08:14, kedd | Helyi

Eltűnt Orsós Veronika Melinda és Fodor Krisztina

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.