Városlista
2019. szeptember 16, hétfő - Edit

Hírek

2019. Augusztus 15. 16:09, csütörtök | Helyi
Forrás: teol.hu

Egy eltűnt hőgyészi fiút keresnek a rendőrök

Egy eltűnt hőgyészi fiút keresnek a rendőrök

Hétfői távozása óta nem adott életjelet magáról, a család és a barátok is keresik.

Takács Krisztofer Zoltánt keresi a családja és a rendőrség. Mint azt édesanyja, Szatmáry Erzsébet elmondta, a 17 éves fiú hétfőn délután 13 és 14 óra között távozott hőgyészi otthonukból. Akkor sötétkék ing, kék csőfarmer és szürke Nike sportcipő volt rajta, valamint egy piros-fekete Fila hátizsák volt nála. Távozása óta nem adott életjelet magáról, a család és a barátok is keresik. A fiú tartós betegségekben szenved, magas vérnyomása miatt rendszeresen gyógyszert szed, emellett egy örökletes bőrbetegség miatt háromhavonta orvosi ellenőrzésre szorul. Szatmáry Erzsébet elmondása szerint Krisztofer korábban sohasem maradt ilyen sokáig távol, most barátnőjével együtt tűntek el. Minden rokont, ismerőst felhívtak, minden lehetségesnek tartott helyen keresték a fiút, de nem jutottak eredményre. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az édesanya szerdai, hőgyészi rendőrsön tett bejelentése nyomán az elsődleges intézkedéseket megtették a fiatalember felkutatására. Aki információval rendelkezik a hollétét illetően, kérjük jelentkezzen személyesen a bármelyik rendőri szervnél, hívja a 0674/501-100-as számot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú„ zöld számán, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 12. 08:22, csütörtök | Helyi

Kutyabarát lett a Tamási Önkormányzati Hivatal

A hivatalban történő ügyintézéshez ezentúl a gazdák magukkal vihetik kedvenceiket.

2019. Szeptember 12. 08:19, csütörtök | Helyi

Aranykoszorús Gazda Díjat kapott dr. Deák Gábor

Az államalapítás ünnepe alkalmából 81-en vehették át szakmai elismerésüket az Agrárminisztérium által szervezett díjátadón.

2019. Szeptember 09. 13:05, hétfő | Helyi

Hatodszor rendezték meg a Közfoglalkoztatási Kiállítást Tamásiban

A megnyitót követően színes színpadi programok, valamint a települések közfoglalkoztatási programjairól szóló fotókiállítás várta az érdeklődőket.

2019. Szeptember 09. 13:04, hétfő | Helyi

Szüreti fesztiválok ellenőrzése zajlik Tolna megyében

Szekszárdon, Tamásiban, Pakson és Dunaföldváron is számítani kell ellenőrzésre.