Városlista
2020. július 6, hétfő - Csaba

Hírek

2019. Június 11. 08:46, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Eltörte az orrát, mert kiabált

Eltörte az orrát, mert kiabált

Egy 27 éves helyi férfi ellen, súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt indított eljárást zárt le a Tamási Rendőrkapitányság.

Két helyi férfi együtt szórakozott március 17-én egy Tamásiban levő kocsmában. Egyikük erősen ittas állapotba került, hangoskodott, ezért a későbbi gyanúsított és egy barátja hazakísérte – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. A 34 éves sértett hazafelé is folyamatosan kiabált az utcán, és szóváltásba keveredett 27 éves ismerősével, aki több alkalommal meglökte őt, amitől a földre esett. A férfi ekkor még egy alkalommal meg is rúgta a földön fekvő arcát, aki súlyos sérüléseket szenvedett. A 27 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az elkövető tettét elismerte, melyet azzal magyarázott, hogy ittas volt, amikor barátját ellökte és megrúgta. A Tamási Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztályán a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, a keletkezett iratokat megküldték az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 06. 08:32, hétfő | Helyi

Cukrászdákat ellenőriznek a megyében

Tamásiban csütörtökön, július 9-én kell ellenőrökre számítani.

2020. Július 06. 08:29, hétfő | Helyi

A háztartási hulladéknak nem az utak mentén van a helye

A Tolna megyei mérnökségek munkatársainak felmérései alapján a megyében körülbelül 130 köbméternyi illegális hulladék található az országos közúthálózat mentén, a legtöbb, 55 köbméter a tamási mérnökség területén.

2020. Július 04. 11:16, szombat | Helyi

Hetek óta végzik a központi szúnyoggyérítést

Április végén kezdte a központi szúnyoggyérítést a katasztrófavédelem, június óta pedig folyamatosan, hétről hétre végeznek kezeléseket az ország különböző pontjain.

2020. Július 04. 11:14, szombat | Helyi

Házhoz mentek Tamásiban

A bűnmegelőzési propaganda ezúttal a turisztikai idény jegyében a város idegenforgalommal foglalkozó irodáiban folytatódott.