Városlista
2020. július 4, szombat - Ulrik

Hírek

2019. Október 21. 08:21, hétfő | Helyi

Halálos baleset történt Kétyen

Halálos baleset történt Kétyen

A járművezető vélhetően több, a vezetésre hátrányos ható szer befolyása alatt volt, amikor a balesetet okozta.

Egy Toyota típusú személygépkocsi vezetője közlekedett a 65-ös főúton Zomba irányából Tamási irányába 2019. október 20-án 16 óra 20 perckor Kéty belterületén, amikor eddig ismeretlen okból lesodródott az útról, és elütötte az úttest mellett füvet nyíró személyt. A 68 éves helyi férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A járművezető vélhetően több, a vezetésre hátrányos ható szer befolyása alatt volt, amikor a balesetet okozta. A 35 éves tolnai férfit a bonyhádi rendőrök őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 04. 11:16, szombat | Helyi

Hetek óta végzik a központi szúnyoggyérítést

Április végén kezdte a központi szúnyoggyérítést a katasztrófavédelem, június óta pedig folyamatosan, hétről hétre végeznek kezeléseket az ország különböző pontjain.

2020. Július 04. 11:14, szombat | Helyi

Házhoz mentek Tamásiban

A bűnmegelőzési propaganda ezúttal a turisztikai idény jegyében a város idegenforgalommal foglalkozó irodáiban folytatódott.

2020. Július 03. 14:08, péntek | Helyi

Átszerelte a rendszámot, a rendőrök elfogták

A Tamási Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást az ellen a fürgedi férfi ellen, aki egy forgalomból kivont Hyundai típusú autóra kiadott rendszámot tett egy Volkswagenre, és úgy közlekedett vele.

2020. Július 02. 16:53, csütörtök | Helyi

Megyénkre is kiadták a másodfokú riasztást

Az ország középső területein többfelé kiadta a másodfokú riasztást a felhőszakadás veszélye miatt csütörtök délután az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).