Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Szeptember 27. 10:21, péntek | Helyi

Ketten is ütötték a férfit, aki súlyosan megsérült

Ketten is ütötték a férfit, aki súlyosan megsérült

A Tamási Rendőrkapitányságon a nyomozók a férfiakat súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrségre június 12-én 18 órakor érkezett bejelentés arról, hogy Ozorán egy lakóház udvarán tettleg bántalmaztak egy férfit. A rendőröknek a szemtanúk elmondták, hogy a 34 éves mezőfalvai sértettet két férfi – mint kiderült apa és fia – támadta meg. Először a fiatalabb kapott fel egy vízmértéket, és megütötte vele a sértett hátát, akivel az idősebbik férfi is dulakodott. Ezt követően a bántalmazott elindult az udvarból kifelé, de a fiatalabb férfi megütötte a jobb felkarját, majd az apa is felé ütött – szintén vízmértékkel –, és eltalálta a védekezően felemelt jobb kezét. A sértett kisujja eltörött, súlyos sérülést szenvedett, tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. A Tamási Rendőrkapitányságon a nyomozók a férfiakat súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Mindketten elismerték a bűncselekmény elkövetését. A kapitányságon a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!