Városlista
2020. február 28, péntek - Elemér

Hírek

2019. Szeptember 27. 10:21, péntek | Helyi

Ketten is ütötték a férfit, aki súlyosan megsérült

Ketten is ütötték a férfit, aki súlyosan megsérült

A Tamási Rendőrkapitányságon a nyomozók a férfiakat súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrségre június 12-én 18 órakor érkezett bejelentés arról, hogy Ozorán egy lakóház udvarán tettleg bántalmaztak egy férfit. A rendőröknek a szemtanúk elmondták, hogy a 34 éves mezőfalvai sértettet két férfi – mint kiderült apa és fia – támadta meg. Először a fiatalabb kapott fel egy vízmértéket, és megütötte vele a sértett hátát, akivel az idősebbik férfi is dulakodott. Ezt követően a bántalmazott elindult az udvarból kifelé, de a fiatalabb férfi megütötte a jobb felkarját, majd az apa is felé ütött – szintén vízmértékkel –, és eltalálta a védekezően felemelt jobb kezét. A sértett kisujja eltörött, súlyos sérülést szenvedett, tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. A Tamási Rendőrkapitányságon a nyomozók a férfiakat súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Mindketten elismerték a bűncselekmény elkövetését. A kapitányságon a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 27. 08:39, csütörtök | Helyi

Csaknem kétmilliárd forintért épülnek bölcsődék Tolna megyében

Tamásiban 349 millió forintos ráfordítással 24 férőhellyel bővül a város bölcsődéje.

2020. Február 27. 08:28, csütörtök | Helyi

Az Antal Gábor trió lép fel Tamásiban

A tavalyi évben már rendeztek egy adománygyűjtő gálaestet, ahol felléptek a támogatott művészek, majd ebből hagyományt teremtve, ezt minden év februárjában megismételik.

2020. Február 25. 08:58, kedd | Helyi

Ismét döntőben a tamási szaxofonos

Pécsen zajlott le a X. országos, a továbbképző évfolyamokra járó tanulók számára Oltai Adrienne emlékére rendezett verseny regionális válogatója.

2020. Február 24. 08:58, hétfő | Helyi

Összefogott apa és fia

A tamási rendőrök őrizetbe vették azt a 44 éves helyi férfit, aki több hónapja tartó rossz viszonya miatt folyamatosan fenyegette, és egy alkalommal megkötözte feleségét.