Városlista
2021. március 1, hétfő - Albin

Hírek

2020. Március 28. 17:01, szombat | Helyi
Forrás: TMKI

Teljesen kiégett egy családi ház Ozorán

Teljesen kiégett egy családi ház Ozorán

A tűzoltók egy gázpalackot hoztak ki az épületből.

Teljesen kiégett egy hetven négyzetméteres családi ház Ozorán, a Dózsa György utcában pénteken este. A sárbogárdi hivatásos és a simontornyai önkéntes tűzoltók három vízsugárral oltották el a lángokat. Az egységek hőkamerával vizsgálták át az épületet, azonban senkit nem találtak. A házból egy gázpalackot hoztak ki, amelyet visszahűtöttek. Az utómunkálatokkal késő este végeztek - tájékoztatott a Tolna Megyei KAtasztrófavédelmi Igazgatóság.

(Képünk illusztráció)

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 24. 09:55, szerda | Helyi

Felkavaró videó kering az interneten, vadászfegyver is eldördült

A tamási rendőrök azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki azt a 46 éves iregszemcsei hivatásos vadászt, aki egy kutyáját sétáltató férfival került nézeteltérésbe.

2021. Február 23. 09:42, kedd | Helyi

Híres író jubileumi születésnapja inspirálta az idei mesemondó verseny témáját

A Tamási Művelődési Központ szervezésében 13. alkalommal kerül megrendezésre a kistérségi mesemondó verseny, alsó tagozatos gyermekek részére.

2021. Február 23. 09:40, kedd | Helyi

Szekszárdon építik fel a légimentőbázist

A szekszárdi bázissal az ott üzemelő mentőhelikopter hatósugara jobb magyarországi lefedettséget biztosít majd, mint amit a pécsi nyújt.

2021. Február 20. 17:28, szombat | Helyi

Óriási húsipari beruházást támogat a kormány Tamásiban

A Tamási-Hús Kft. beruházásáról Szijjártó Péter miniszter elmondta, hogy annak révén a cég megerősíti piaci pozícióját, és még több Magyarországon előállított terméket tud szállítani nemzetközi áruházláncoknak is.