Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2014. Április 05. 11:42, szombat | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Radics Gigi és Tóth Gabi egymással harcolnak

Radics Gigi és Tóth Gabi egymással harcolnak

Kiderült, idén kik esélyesek a Comet-gömbökre.

Újabb tikkasztó nyár közeleg, júniusban azonban felpörög a magyar zenei világ – a VIVA TV már 14. alkalommal rendezi meg nagyszabású díjátadóját, a Comet-gálát. 2014. június 11-én a legnépszerűbb előadók foglalják el a Papp László-arénát az év zenei díjátadóján. Az ifjúsági és zenecsatorna idén is a legnagyobb sztárokat gyűjti össze, hogy több hónapon keresztül tartó online szavazás keretében kiderüljön, kik a fiatalok legnagyobb kedvencei.

Az idei VIVA Comet friss jelöltjei között van többek között Dér Heni, BLR, Bogi, a New Level Empire és Cserpes Laura is. Régi ismerősökből sem lesz azonban hiány, hiszen jelölést kapott a már Comet gömbbel büszkélkedő Fluor, a közösségi médiában verhetetlen Children of Distance, és az utóbbi években már bizonyított Tóth Gabi és Radics Gigi is.

Idén végre révbe érhet ráadásul a tavaly már jelöltést kapott gyönyörű Hien vagy a 2013-ban a gálán még új előadóként nominált Ivan & The Parazol is. Vajon ByeAlex vagy az amerikai popsztárokat idéző Király Viktor lesz az idei év nyertese? Június 11-én ez is kiderül.

Címkék: Kultúra-zene, színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.