Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2019. Január 07. 08:33, hétfő | Helyi

Rajzpályázat is kapcsolódott a szavalóversenyhez

Rajzpályázat is kapcsolódott a szavalóversenyhez

A meghirdetett szavalóverseny verseihez a gyerekek szebbnél-szebb illusztrációkat készítettek egy rajzpályázat keretein belül.

A Würtz Ádám Általános Iskola és AMI 2018-ban is megtartotta hagyományos, kistérségi szavalóversenyét az alsó tagozatos gyerekek számára. Kortárs költőink, Mentovics Éva és Orgoványi Anikó verseiből válogathattak a jelentkezők. Verseikhez a gyerekek szebbnél-szebb illusztrációkat készítettek egy rajzpályázat keretein belül, amelyekből kiállítás készült. A legszebb rajzokat készítők jutalomban részesültek.

A díjazottak:

Teplán Zsófia, Ferenczi Míra, Mátyás Rita, Trubacs Luca 1. a, Tóth Flóra 1. b, Borbély Bence 2. b, Rofrics Fatima, Cer Lorna, Bogdán Norbert, Rofrics Vanesssza 2. d, Horváth Nikol, Fehér Áron, Páczelt Flóra, Pintér Dominik 3. b, Smátrola Anna 3. c, K. Németh Zsuzsanna, Dobos Dóra 4. a, Berta Zsófia Luca, Balassa-Herceg Luca 4. b, Pekli Nóra 4. c.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.