Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2019. Március 06. 09:32, szerda | Helyi

Reflektorfényben az ifjúságvédelem

Reflektorfényben az ifjúságvédelem

Az Útjelző lényege, hogy a tinédzser korosztályt leginkább foglalkoztató és érintő témákban segítsen eligazodni, és megtalálni a helyes irányt. Tamásiban csütörtökön lesz az előadás.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságon az Útjelző, reflektorfényben az ifjúságvédelem programról tartottak sajtótájékoztatót. Huszti Gábor r. őrnagy a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának vezetője a március 5-én indult projektet ismertette. A program megvalósítására a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács pályázatán nyert több, mint 17.000.000 Ft-ot. Az Útjelző lényege, hogy a tinédzser korosztályt leginkább foglalkoztató és érintő témákban segítsen eligazodni, és megtalálni a helyes irányt – mondta Huszti Gábor. A program keretében összesen 15 helyszínen tartanak majd formabontó előadásokat a 13-17 éves diákoknak. A bűnmegelőzési előadások újítása, hogy a felvetett témákat egy kisfilmen nézhetik meg a résztvevők, majd egy élő zenés átkötést követően híres youtuberekkel együtt beszélik meg a problémákat. Tolna megyében öt helyszínen tekinthetik meg a diákok az Útjelző előadásait, hétfőn Dombóváron láthatták, március 7-én Tamásiban a művelődési központban lesz erre lehetőség, március 12-én Szekszárdon, március 13-án Bonyhádon március 20-án pedig Pakson.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.