Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Március 14. 20:16, csütörtök | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, fotó: zaol.hu

Rendkívüli ülés a hóhelyzet miatt

Rendkívüli ülés a hóhelyzet miatt

Tamási Járásban rendkívüli helyzet alakult ki, a közlekedés igen nehéz a hóátfúvások, elakadt kamionok, árokba csúszott járművek miatt.

A Tamási Helyi Védelmi Bizottság rendkívüli ülést hívott össze a helyzet kezelése érdekében.

A veszélyeztetett településeken az úton rekedtek a művelődési házakat, vagy iskolákat vehetik igénybe melegedő helyként. Az este folyamán várhatóan buszok fognak indulni konvolyban Tamásiból, hogy az otthonuktól távol maradtakat hazajuttassák. Akit nem tudnak hazajuttatni, azoknak Tamásiban kollégiumban biztosítanak szállást. Kérjük, hogy figyeljék helyben a híradásokat!

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felhívja mindenki figyelmét, hogy senki ne induljon útnak, akik pedig úton vannak, azok pedig fokozott figyelemmel közlekedjenek, és Tamási Járást lehetőleg kerüljék el!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!