Városlista
2023. június 8, csütörtök - Medárd

Hírek

2022. Február 02. 18:05, szerda | Kék hírek
Forrás: mti -

Rendőrnek adta ki magát egy rabló Miskolcon

Rendőrnek adta ki magát egy rabló Miskolcon

Rendőri intézkedésnek álcázott rablás feltételezett elkövetőjét tartóztatták le. A férfi ellen jelentős értékre, felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt indult eljárás

- tájékoztatta a Miskolci Járásbíróság szerdán az MTI-t. A közlemény szerint ismeretlenek január 23-án este behatoltak egy miskolci ingatlanba, arcukat símaszkkal fedték el, kezükben baseballütőt tartottak és a bejárati ajtón dörömbölve azt kiabálták, hogy "rendőrség, házkutatás".

Amikor bejutottak a házba, az ott tartózkodó személyt a földre nyomták és értékeket követeltek tőle, majd mivel a kérdésekre nem tudott felelni, a fürdőszobába zárták. Az elkövetők ezután átkutatták az ingatlant és több ezer eurót, értékes karórákat, mobiltelefonokat és parfümöt vittek el mintegy 7 millió forint értékben.

A bíróság álláspontja szerint fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, valamint megalapozottan feltehető, hogy a gyanúsított a bizonyítást megnehezítené, meghiúsítaná, a bíróság ezért február 28-áig elrendelte a letartóztatását.

A végzés fellebbezés miatt nem végleges.

Címkék: álrendőr, miskolc, rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 08. 09:12, csütörtök | Kék hírek

Késsel támadt egy nő, saját alvó gyermekére

Emberölés kísérletével vádolnak egy nőt, aki késsel támadt alvó gyermekére.

2023. Június 07. 13:11, szerda | Kék hírek

Spanyolországban fogtak el egy győri drogtermesztőt

A 39 éves Ü. Péter ellen hazai, európai és nemzetközi elfogatóparancs is érvényben volt. A győri nyomozók keresték egy náluk folyamatban lévő büntetőeljárásban.

2023. Május 24. 09:49, szerda | Kék hírek

Két millió forintért rendelt Elf Bart a NAV

A NAV Győr-Moson-Sopron vármegyei adóellenőrei az egyik népszerű közösségi oldalon látták egy árus hirdetését, akinél nagy tételben lehetett Elf Bart vásárolni.

2023. Május 22. 10:50, hétfő | Kék hírek

Komplett fegyverarzenált találtak egy albán férfinál Röszkén

17 gépkarabélyt, kettő géppisztolyt, kettő pisztolyt, valamint tölténytárakat és lőszereket találtak egy albán férfinál a röszkei határátkelőhelyen - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője.