Városlista
2024. június 23, vasárnap - Zoltán

Hírek

2022. Február 02. 18:05, szerda | Kék hírek
Forrás: mti -

Rendőrnek adta ki magát egy rabló Miskolcon

Rendőrnek adta ki magát egy rabló Miskolcon

Rendőri intézkedésnek álcázott rablás feltételezett elkövetőjét tartóztatták le. A férfi ellen jelentős értékre, felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt indult eljárás

- tájékoztatta a Miskolci Járásbíróság szerdán az MTI-t. A közlemény szerint ismeretlenek január 23-án este behatoltak egy miskolci ingatlanba, arcukat símaszkkal fedték el, kezükben baseballütőt tartottak és a bejárati ajtón dörömbölve azt kiabálták, hogy "rendőrség, házkutatás".

Amikor bejutottak a házba, az ott tartózkodó személyt a földre nyomták és értékeket követeltek tőle, majd mivel a kérdésekre nem tudott felelni, a fürdőszobába zárták. Az elkövetők ezután átkutatták az ingatlant és több ezer eurót, értékes karórákat, mobiltelefonokat és parfümöt vittek el mintegy 7 millió forint értékben.

A bíróság álláspontja szerint fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, valamint megalapozottan feltehető, hogy a gyanúsított a bizonyítást megnehezítené, meghiúsítaná, a bíróság ezért február 28-áig elrendelte a letartóztatását.

A végzés fellebbezés miatt nem végleges.

Címkék: álrendőr, miskolc, rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 17. 08:33, hétfő | Kék hírek

Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától egy hétig országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség, hogy kiszűrjék az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülőket

2024. Június 12. 12:39, szerda | Kék hírek

A NAV csaknem 3000 hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.

2024. Június 07. 07:16, péntek | Kék hírek

Hármas gyilkosság történt Szerbiában

Hármas gyilkosság történt csütörtökön a kelet-szerbiai Knjazevacon, ahol egy 22 éves férfi meggyilkolta az apját, a nagyanyját és a nagyapját - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.