Városlista
2024. február 29, csütörtök -

Hírek

2017. Február 08. 15:17, szerda | Belföld
Forrás: mti

Rendőrökre támadt egy ittas család Miskolcon

Rendőrökre támadt egy ittas család Miskolcon

Jogszerűen intézkedő rendőrökre támadt egy család három tagja Miskolcon.

A Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség csoportosan elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt folytat nyomozást két férfival és egy nővel szemben - közölte a vádhatóság az MTI-vel szerdán- közölte a vádhatóság az MTI-vel szerdán.

A tájékoztatás szerint a három gyanúsított már ittasan érkezett egy miskolci sörözőbe, ahol a fiatalabb férfi összeszólalkozott a pincérnővel, majd a nő védelmére kelt vendéggel.

A söröző tulajdonosa értesítette a rendőrséget, a férfi a kiérkezett járőrök egyikére támadt, egyenruháját megragadta, rángatni kezdte.

A másik rendőr kollégája védelmére kelt, a gyanúsítottat próbálták megbilincselni, ekkor bekapcsolódott az eseményekbe a család másik két tagja. A járőröknek végül két vendég határozott fellépésének köszönhetően sikerült úrrá lenniük a helyzeten, a gyanúsítottakat az időközben kiérkező erősítés segítségével állították elő, őrizetbe vették - írta közleményében az ügyészség. Lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el ellenük.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 29. 09:54, csütörtök | Belföld

PM-államtitkár: könnyebbség jön a gépjárműadó fizetésben

2024. Február 29. 09:47, csütörtök | Belföld

Csaknem kétszer annyian haltak meg januárban, mint ahányan születtek

Az előzetes adatok szerint 2024 januárjában 6650 gyermek született, és 11 723 ember halt meg; 2023 januárjához képest a születések száma 12, a halálozásoké 1,1 százalékkal csökkent

2024. Február 29. 06:00, csütörtök | Belföld

Hamarosan indulnak a kifizetések a Napenergia Plusz programban

Megszülettek az első támogatói döntések a Napenergia Plusz programban, tavasszal pedig megkezdődhetnek a kifizetések, megindulhat a modern napelemes rendszerek telepítése