Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2015. Szeptember 24. 11:23, csütörtök | Helyi
Forrás: fotó: mosaiconline.hu

Repülnek a LED-es lufik szombat este

Repülnek a LED-es lufik szombat este

Néhány technikai információt osztottak meg velünk a szervezők

A Tamási 700 lufi ötletgazdája, Gulyás Tibor néhány fontos technikai részletre hívta fel a figyelmünket a szeptember 26-ai "lufireptetés" kapcsán.

- Este 3/4 9-re várjuk a művelődési központ elé azokat, akik szeretnének részesei lenni ennek a nem mindennapi látványnak. Mindenkit arra kérünk, hogy tegyék fel már otthon a kezükre a karszalagot, hogy minél gyorsabban tudjuk kiadni a lufikat, melyeket a bejárat melletti ablaknál lehet átvenni. Aki megkapta a lufiját, nyugodtan átsétálhat a Kossuth térre, Horváth Zsolt fogadja és szórakoztatja majd a résztvevőket, hogy a várakozás ideje alatt senki ne unatkozzon. Mivel a Tamási Koncert-fúvószenekar tagjai is részt szeretnének venni az eseményen, és vásároltak is 100 lufit, megvárjuk, míg a koncertjük véget ér a művelődési központban, és csatlakoznak hozzánk. Emiatt előfordulhat némi csúszás, így ez eredetileg meghirdetett 9 óra helyett valószínűleg fél 10-kor kerül sor a lufik elengedésére. Ezúton is arra bíztatok mindenkit, akár van lufija, akár nincs, jöjjön el - páratlan látványban lesz részünk, ebben biztos vagyok.

Tetszik az oldal? Kérjük, kövess minket a facebookon is! :)

www.facebook.com/infoTamási

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.