Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Augusztus 14. 07:00, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Saját nagymamájától lopott a hálátlan unoka

Saját nagymamájától lopott a hálátlan unoka

Őrizetbe vettek egy helyi férfit a karcagi rendőrök, aki alvó nagyanyja füléből lopta el a fülbevalót, valamint több üzletből is tulajdonított el különböző használati cikkeket az elmúlt hónapokban.

Szinte egy időben érkezett két bejelentés a Karcagi Rendőrkapitányságra péntek délben. Az egyiket egy helyi üzlet biztonsági őre tette, mert a boltból egy férfi három üveg szeszesitalt akart ellopni, eközben érte tetten. Felszólítására kettőt visszaadott, majd a harmadik üveggel a kezében elszaladt.

A másik bejelentést egy 79 éves asszony tette. Elmondta, hogy csütörtök délután aludni készült, de előtte megkérte vele egy háztartásban élő 30 éves unokáját, hogy kapcsolja be aranyfülbevalóját, nehogy elhagyja. Miután az unoka ezt megtette, az idős nő elaludt és amikor két óra múlva felébredt, azt vette észre, hogy nincs a fülében az aranyékszer – közölte a rendőrség.

A karcagi rendőrök a biztonsági őrtől kapott személyleírás alapján pénteken, a bejelentéstől számított 2 órán belül Karcagon azonosították a feltételezett elkövetőt, akit elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak. A rendőrök megállapították, hogy az elmúlt időben több üzletből is lopott a férfi, továbbá azt is felderítették, hogy az aranyfülbevalót is ő lopta el. A nyomozók az ügyeket egyesítették, majd a helyi férfit gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A Karcagi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett, lopás bűntett és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

Címkék: őrizet, elfogás, lopás, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.