Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. December 16. 07:51, szerda | Helyi sport
Forrás: fotó: Kajtár Eszter

Sikeresek a megye ifjú sportolói

Sikeresek a megye ifjú sportolói

Asztaliteniszben, karatéban és atlétikában is országos dobogós helyeken állnak a tamási sportolók

A Garay János Gimnázium dísztermében gyűltek össze a megye fiatal sporttehetségei, akik a 2014-2015-ös tanévben országos szintű versenyeken dobogós helyezést értek el. A Tolna Megyei Diáksport Tanács 1992 óta rendezi meg díjátadó ünnepségét, amelyen ezúttal Ribányi József, a Tolna Megyei Közgyűlés alelnöke köszöntötte a résztvevőket.
Ribányi József beszédében megköszönte a szervezőknek, hogy immár 24. alkalommal kerülhet sor a megye ifjú sportolóinak elismerésére. Az alelnök szerint mindenki életében fontos szerepet játszik a sport, amely hitet és erőt ad, hogy kitartó munkával elérhetjük céljainkat. Mint elmondta, büszke arra, hogy a megyében ennyi tehetséges és elszánt sportoló dolgozik a sikerért. A sport kiváló eszköze annak, hogy megtanuljuk: az eredmények, az álmaink megvalósulása csak rajtunk múlik. A megyei önkormányzat természetesen a jövőben is igyekszik támogatni a sportéletet, mind anyagilag, mind pedig erkölcsileg – zárta gondolatait Ribányi József.
A köszöntőt követően sor került a díjak átadására, melynek keretében Ribányi József és dr. Gábor Ferenc megyei főjegyző is elismerését fejezte ki. Összesen 16 sportág 241 győztes versenyzőjének tapsolt a közönség.

Asztalitenisz sportágban díjat vehetett Kajtár Eszter, atlétika sportágban Mészáros Fanni, Lovász Eszter, Horváth Viktória, Kulcsár Kamilla, Lanczki Enikő Bella, karate kategóriában pedig Gulyás Félix.

Kitüntetésükhöz ezúton is gratulálunk!

Címkék: Tamási, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.