Városlista
2024. március 4, hétfő - Kázmér

Hírek

2017. Február 24. 18:28, péntek | Belföld
Forrás: mti

Súlyosan megverte zárkatársát egy előzetesben lévő fiatal Miskolcon

Súlyosan megverte zárkatársát egy előzetesben lévő fiatal Miskolcon

Súlyosan bántalmazta zárkatársát egy fiatalkorú fogvatartott Miskolcon - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának (BvOP) szóvivője pénteken az MTI-vel.

Orosz Zoltán tájékoztatása szerint a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet Fiatalkorúak Regionális Intézetében február 23-án egy háromfős zárkában egy fiatalkorú fogvatartott bántalmazta szintén fiatalkorú zárkatársát. Amikor a történtek a személyzet tudomására jutottak, haladéktalanul értesítették a mentőket, akik kórházba vitték a fiatal férfit.

A rendőrök a zárkában helyszíni szemlét tartottak és eljárást indítottak az esettel kapcsolatban. A bántalmazás körülményeinek kivizsgálására a BvOP belső vizsgálatot indított - tette hozzá a szóvivő.

A zárkában elhelyezettek fiatalkorú, előzetes letartóztatásban lévő fogvatartottak voltak.

Fotó: illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 03. 08:59, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 9. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Március 03. 08:55, vasárnap | Belföld

Szentkirályi Alexandra: a kormány jelentősen növelte az egészségügyi kiadásokat

A kormány kiemelt célja, hogy a magyar emberek jó egészségügyi ellátást, az egészségügyi dolgozók pedig még nagyobb megbecsülést kapjanak, ezért az egészségügyre fordított kiadások összegét jelentősen növelte

2024. Március 02. 12:00, szombat | Belföld

Orbán Viktor a kongói elnökkel tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Félix Antoine Tshisekedivel, a Kongói Demokratikus Köztársaság elnökével folytatott tárgyalásokat a törökországi Antalyában

2024. Március 02. 12:00, szombat | Belföld

Meteorológia: melegrekordokkal indult a március is

Melegrekordokkal indult a március is: megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken - írta a HungaroMet Zrt. a honlapján szombaton.