Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2018. Március 02. 11:29, péntek | Helyi

Szabadulj meg a cumitól!

Szabadulj meg a cumitól!

A Tamási Pedagógiai Szakszolgálat idén is lehetőséget biztosít egy közös cumi elhagyó napra.

Idén tavasszal rendezik meg a „Pedagógiai Szakszolgálatok Hete” országos
szakmai rendezvénysorozatot, melyhez Tolna megye is csatlakozott, ezen belül Tamási és a Tamási Pedagógiai Szakszolgálat is.
Egész hetes rendezvénnyel ünnepelik a szakszolgálatokat, öt napon keresztül a megye öt járásában mutatják be a Tolna Megyei Pedagógiai Szakszolgálatot, és nyitják meg kapuikat klienseik előtt.
Az első ilyen rendezvény március 6-án, kedden délután fél ötkor lesz a Tamási Parkerdőben Szabadulj meg a cumitól! címmel. A szakszolgálat munkatársai tavaly hozták létre a cumifát a Vadaspark szomszédságában a Gyulaj ZRT. jóvoltából. A cumifa lehetőséget kínál a cumiról, cumisüvegről való leszokás problémájának megoldásához. A gyerekek felakaszthatják ezeket a fa ágaira, a kis erdei állatok gondjaira bízva, amit ezután bármikor meglátogathatnak. A nagy sikerre való tekintettel idén is lehetőséget biztosítanak egy közös cumi elhagyó napra. A program fél ötkor kezdődik, természetesen a cumifánál. A résztvevők meghallgathatják Rákóczi Szilvia énekesnő gyermekekhez szóló dalait, majd lesz közös mondókázás, akadálypálya, aminek a teljesítése után közösen felakaszthatják a cumikat, illetve cumisüvegeket a fára. A bátor és elszánt kis vállalkozókat oklevéllel és meglepetés ajándékkal jutalmazzák majd.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 11:14, hétfő | Helyi

30 éve halt meg Würtz Ádám grafikus

Halálának 30. évfordulója alkalmából Tamásiban a DámPont Ökoturisztikai Látogatóközpontban emlékkiállítása nyílt május 11-én.

2024. Május 08. 13:55, szerda | Helyi

Színes programokkal várja Tamási a Tour de Hongrie mezőnyét

Részletek cikkünkben olvashatók. Nagyításhoz kattintson a képre.

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.