Városlista
2021. június 13, vasárnap - Antal, Anett

Hírek

2021. Március 18. 10:08, csütörtök | Helyi

Szalagok rendhagyó környezetben

Szalagok rendhagyó környezetben

Rendhagyó misén kerülhettek fel a végzős gimnazistákra a szalagok az idei évben.

- Mivel a jelenlegi helyzet iskolai rendezvényeket nem tesz lehetővé, a végzős diákokat viszont nem szerettük viszont szalagtűzés nélkül hagyni, februárban rendhagyó végzősök miséjét szerveztünk a katolikus templomban, és feltűztük az utolsó évet, az iskolától történő búcsú első lépését jelképező szalagokat a végzőseinknek - mondta a Béri Balogh Ádám Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda igazgató helyettese, Fegyveresi Anikó. - Autóban várakozó szülők, meghatott pedagógusok, kesernyésen mosolygó végzősök - nem a megszokott ünnepi hangulat ugyan, mégis felemelő. Gratulálunk minden végzősünknek és kitartást kívánunk nekik az elkövetkezendő időszakra!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 10. 10:03, csütörtök | Helyi

Felfüggesztették a Vasút utcai hulladékfeldolgozó tevékenységét

A város jegyzője felszólította a Kft. ügyvezetőjét, hogy a technológiához kapcsolódó épületeket, berendezéseket helyezze üzembe, és a feldolgozást kezdje meg.

2021. Június 08. 09:18, kedd | Helyi

Június 4-étől országszerte hallhatunk verseket a vasút- és buszállomásokon

Többek között a siófoki, a pécsi, a kaposvári, a szekszárdi vasútállomásokon lehet majd verseket hallani, emellett a Volánbusz Bonyhádi, Paksi, Szekszárdi, Siófoki és Pécsi autóbuszállomásain.

2021. Június 08. 09:17, kedd | Helyi

Ittasan okozott balesetet

A rendőrök a helyszínen két férfit igazoltattak, akik mindketten jól láthatóan ittas állapotban voltak.

2021. Június 04. 15:39, péntek | Helyi

Átadták az Év turistaháza 2020 díjat

A járványügyi intézkedések enyhítésével a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. képviselői átvehették „Az Év Turistaháza 2020.” díjat Lengyel Annafürdőn, és átadhatták a Szentkúti kunyhó-Ökoház egy további fejlesztését.