Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Május 04. 19:05, szombat | Helyi sport
Forrás: fotó: telesport.hu

Tamási - Dunaföldvár 2:2

Tamási - Dunaföldvár 2:2

A Dunaföldvár FC-t fogadta ma hazai pályán a Tamási 2009 FC. A szerdai győzelem után ezen a mérkőzésen is fontos lett volna a három pont begyűjtése, ám csak egyet sikerült megszerezniük a tamási focistáknak.

- Nagyon jól játszott a csapat az első félidőben, vezettünk is 1:0-ra. A taktikai utasításokat maximálisan betartva, egy nagyon jó ellenfél ellen, jól futballozva játszottunk. Második félidőben felülkerekedett rajtunk a Dunaföldvár, folyamatosan védekezésre kényszerítettek minket a játékosok, és sajnos kaptunk egy gólt. Hamarosan érkezett a következő is, ám még ebben a helyzetben is képesek voltunk egyenlíteni. A mérkőzés lefújása előtt néhány másodperccel volt egy 100%-os ziccerünk, amit sajnos kihagytunk, így nem tudtuk a három pontot elhozni, pedig óriási szükségünk lett volna rá. A csapat küzdése és helytállása úgy gondolom maximális volt, hiszen miután az ellenfél fordított 2:1-re, az egyenlítést azért kiharcoltuk, így egy ponttal gazdagabbak lettünk. Herr Norbertet és Juhász Attilát szeretném kiemelni, ők teljesítettek ma nagyon jól - értékelte a mérkőzést Márkus Krisztián, játékos edző.


Tamási 2009 FC - Dunaföldvár FC 2-2 (1:0)
Gólszerzők: Herr Norbert, Tóth Zoltán

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.