Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. December 11. 09:20, szerda | Helyi önkormányzati

Tamási Város Érdemes Köztisztviselője

Tamási Város Érdemes Köztisztviselője

A kitüntetést 2013-ban Trunkos Beatrix vehette át

Trunkos Beatrix 1983-ban érettségizett a székesfehérvári Jáky József Építőipari Út-hídépítési és Fenntartási szakközépiskolába. Érettségi után a kaposvári „Közúti Építőipari Vállalatnál” helyezkedett el, mint laboráns. Házasságkötését követően férje tamási kötődése miatt Tamásiba költöztek, 1985. májusában a Tamási Városi Tanács Műszaki és Termelés-Ellátásfelügyeleti Osztályán helyezkedett el, mint műszaki előadó.
1990-től - a helyi önkormányzatok megalakulása óta - Tamási Városi Polgármesteri Hivatal Műszaki osztályának munkatársa. Az azóta eltelt időszak alatt rendkívül sokrétű volt munkája, amit a legjobb tudása szerint igyekezett teljesíteni.
A hatósági munka mellett aktívan közreműködik a pályázatok, beruházások műszaki részének bonyolításában, az önkormányzati ingatlanok kezelésével kapcsolatos ügyek döntéselőkészítésben, városüzemeltetést érintő ügyekben, kifüggesztések, hirdetmények közzétételénél, földhivatali ügyek intézésénél, vezeti az önkormányzati ingatlan-vagyon katasztert.
Szakmailag rendszeresen képzi magát a vagyongazdálkodás, ingatlan üzemeltetés és a közigazgatási ismeretek terén, 1995. márciusában sikeres Közigazgatási Alapvizsgát tett.
Munkáját az ügyfelekkel szembeni előzékenység, türelmesség és segítőkészség jellemzi. Az ügyfelek részére ügyfélfogadási időben és azon túl is szakszerű tájékoztatást ad. Feladatait igyekszik pontosan, gyorsan, szakszerűen és részlehajlástól mentesen, elfogulatlanul ellátni. Kollégái bizalommal fordulnak hozzá, számíthatnak mind szakmai, mind emberi segítségére. Ügyintézése során a humánusságot és a jogszerűséget megőrizte.
Trunkos Beatrixot a megbízható, pontos és precíz munkavégzése, embersége, gyermekei iránti szeretete, segítőkészsége és empátiája teszi kiemelkedővé és érdemessé az elismerő cím adományozására.

Gratulálunk a kitüntetéshez!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.